Zehra333 Arkadaşlar merhaba . Ben 2 senede 2 düşük yaptım . Bir yıldır ara verdik ve geçen hafta yumurtlama günümü ve 3 gün öncesini değerlendirdik . Son adet tarihim 28 Şubat. 12 Mart’ta yumurtlamam oldu . 9-10-12 ve 13 Mart’ta ilişki oldu . 5 gün önce gece bulantıyla uyandım ve istifra ettim. İş yerinde bulantı göz kararması oluyor . Ani bir terleme yanma geliyor . Halsizlik sanki içim geçiyor . Az önce de lavaboya gittim karnımda minicik seğirme oldu . Adetime tam 10 gün var sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım ha bir de sağ kaşığıma arada bir sızlama oluyor
Ylztrk13 Zehra333 canm bu söyledıklerın hamilelık belirtısı gıbı duruyo yumurtlamadan 11-12 gun sonra ıdrarda çıkmaya başlıyo hamılelık o zaman test yapıp inşallah guzel haberı alırsın
Dlktpl Zehra333 cnm en erken benımde bel agrosı halsızlık oldu ıns hamılesındır 11. Gunde test yap bende yarın yapıca m
Gulmira Zehra333 tabiki ola bilir canm Test yapmak içinde çok erken adetinden 2 gun once yap test varsa gosterir kuzum
Zehra333 İnşallah kızlar kaşıklarda hafif sızı var. Bir saat içinde 3 kez afedersiniz sıvı geldiğini hissedip lavaboya koştum su gibi hafif beyaz sarı bişey gelmiş hep bulantı va halsizlik çok fazla
Dlktpl Zehra333 11 gın gectıyse test yap benımde halsızlık bel gogus agrısı beyaz akıntı sık ıdrara cıkma var ama 9. Gunum falan beklıyrm
Hapyykm Zehra333 test yapsan bile şimdi çıkmaz öyle bi durum varsa bile bebek 13 14 gün sonra Rahime yerleşiyor şimdi çıkması imkansız adet günün gelene kadar bekle
Candannss Dlktpl bende bekliyorum gunler gecmiyor resmen yaa her gun ayni gundeymisiz giibii nolurdu yumurta döllendigi gun testte ciksaaaa😂😂