aysegf Acaba 15. haftada cinsiyet belirlenebilir mi benim gibi ağustosta doğum yapacak olanlar acaba şu an cinsiyeti belli olan var mı çok merak ediyorum🥹😊❤️
Poyraz20_ aysegf belli oluyor ama pozisyonu musaitse bebişin bn oğlumu 15 haftalıkken öğrendim devlet hastanesinde
2cock aysegf 12 haftada ogrenmstm ben kizimda smdide 11 haftaligim bu sefer 13 haftada gidicm ogrenirim yuksk ohtimal
buketdeniz19 aysegf ben 12+5 te fetal dna ile öğrendim doktor baktığında net erkek dedi çok erken gösterdi benim bebeğim cinsiyetini
Poyraz20_ Bende hala ogrenmedim haftaya cuma gideceğim şuan 13+4 günlüğüm inşallah haftaya belli olur
aysegf Poyraz20_ benim de 15 hafta oldu bugün haftaya gideceğim bakalım nedir iki oğlum dan sonra çok merak ediyorum 🙊😊
buketdeniz19 aysegf olabilir canım çünkü benim çocuğun bacakları hep havada ve açıktı yani doktor çok net gördü cinsiyetini 😂
parildayanyildiz2 aysegf 14 haftalığım doktorum tahminde bulundu ama net göstermedi bebişim biraz daha büyümesini bekliyorum
aysegf merve_tp ya ben 13 haftalık gittim hiçbir şekilde göremiyorum dedi bir de benim karım bölgemde yağlanma vardı ondan dolayı göremediğini söyledi
merve_tp aysegf evet olabilir ben 1 çikolata 1 bardak meyve suyu ve 1 dilim baklava yemiştim çocuk kıpır kıpırdı ondan belki görmüştür de🤣