aysinnam Gebe kalamayacağım diye içimde korku kaldı yaşadığım acıyı bir Allah bir ben bilirim bedenen değil belki ama ruhum kalbim çok sızladı. İlk gebeliğimdi bide 1 sene sonunda olmuştu tekrar o kadar beklerim diye çok korkuyorum sağlıklıca olsun istiyorum…
selenhuseyin aysinnam aynı şeyleri yaşıyoruz, pcosluyum tam bir yıl sonra gebe kaldım ve kaybettim 2 ay önce, şimdi gebe kalmaya korkuyorum tekrar kaybederim diye bu ay korunmadım nasip bakalım olucak mı, geçmiş olsun ne zaman kaybettiniz siz?
asil15 aysinnam ben bir regli sonrasi kaldım doktor öyle söyledi çok şükür sona geldik önümüzdeki cuma dogum sizde bir regli sonrasi 2 arayla deneyin adete 5 gun kalana kadar artı rahim ne zaman hazır olursa gebelik oluşur hayırlısı olsun şimdiden en yakin zamanda güzel haberler alırsınız inşallah
elif_146 aysinnam bende pcosluyum canım 1 sene sonra kaldım boş keseyle kendş kendlne düşük yaptım korunmafdım bir sonraki ay tekrardan kaldım şimdş daha küçük 7 haftalık ama puanlık bir sorun yok Allah’ıma emanet artık, sıkma canını olur elbet herşeyin bir vakti ve zamanı var
parildayanyildiz2 aysinnam hiç kötü düşünme benimde ilk gebeliğim 1 senede olmuştu boş gebelikti çok üzülmüştüm 1 regl sonrası tekrar kaldım kızım büyüdü bile kardeşi olacak hep iyi düşün tekrar aynısını yaşamayacaksın inşallah kısa zamanda olur🤲🏻
aysinnam selenhuseyin aralık ayı başında kaybettim… Bu ay da denemeye başladık ister istemez aklımın bir köşesinde olmazsa diye endişeler var…
aysinnam asil15 sadece ovulasyon değil her zaman deneyin diyorsunuz değil mi ben ovulasyona dikkat ediyordum biraz bunuda hayatıma geçirmeye çalışacağım…
aysinnam elif_146 ah umut oluyorsunuz bana böyle duyuyorum ya inşallah bana da nasip olur İlişki sıklığını nasıl yaptınız ekstra denediğiniz bişi oldu mu?
elif_146 aysinnam yok aşkım inanırmısın hiçbir şey denemedim hatta pvulasyon testim evde kalmıştı zaten bu ay olmaz düşüncesiyle onları bike kullanmadım ilişkş de 4 5 günde bir Dr um çünkü bir adet korun istersen demişti ben pcosluyum diye korunmadım zaten olmaz düşüncesiylede çok sık ilişkiye girmedik Rahşm toparlansın diye ama bir baktım Rabbim yine hediyesini göndermiş 🤲🏻🌸🥲
elif_146 aysinnam birde ekstra olarak doktorum ocean polystol inositol vermişti bana zaten ben 1 yıldır düzenli olarak Folik asit kullanıyordum onun etkisi varmıdır bilemem
fatmaa51 aysinnam 14 mayısta kürtaj oldum boş gebelikten 6 ay sonra hamile kaldım ama benjm daha önceden de 2 düşügum vardir bos gebelikle birlikte 3 kayıp oldu şuan 4.gebeligim 18.haftada saglikli ilerliyordur insallah salı günü muayenem var insallah güzel haberler aliriz hepimiz
sevalerden aysinnam aynısını yaşadım ilkti ve boş gebelikti 3 ay sonra tekrar denedim oldu sıkıntı etmeyin yani bi nedeni yok boş gebelik olmasının bazen böyle kimyasal gebelikler olabiliyor
aleynau aysinnam canım çok üzüldüm bende çarşamba günü düşük yaptım düzensiz kese yüzünden kendini şartlama 1 adet bekle ve sonrasında 2 gün ara ile dene olursa olur deyip yoluna bak bence evet çok zor biliyorum ama kendini şartlayıp strese girersen olmama ihtimali yükseliyor