Bir pozitif doğum hikayesi daha Kayseri’de oturuyorum kızlar 6 Şubat hastaneye gittimde bebeğimin kalp atışları yavaş atıyordu snra tatlı şeyler yerken ederken çok şükür düzene bindi ben hep korkuya düştüm normalde doktorlara göre 10 Şubat doğum tarihimizdi bn kalp atışını yavaş duyunca takı hergun bir bahaneyle nstye gittim ama sancı falan hiç bişey yokdu ve neyse 15 Şubat yine nstye gittim ama baya yürüduk hızlı hızlı yürüdüm ettim o gün eve gelince halsizlik ayak ağrıları bel ağrısı başladı uyudum sabaha dinç bı şekilde uyandım 16 Şubat pazartesi Akşam birden bire suyum açıldı panikledim yanımda kimse yokdu annem vardı eşim falan uzak mesafydi panikledim orda baya hemen ambulans aradım oldum yerden gelip aldı suyum bitmek bilmedi hastanede hayla devam etti ama bnde ne sancı ne ağrı ne sızı hiç bisy yok bağladılar suni sanciyi akşam 7 de gittim gece 2 ye kadar durmaksizim yürüdüm orda ama hayla ne açılma ne başka bişey yokdu ve o sırada bnde halsizlik uyku hepsi bastı ağır ağır sancılar başladı uykumda geliyor tam uyuyorum sancı giriyor uyanıyorum ikiniyirum neyse o saatlrde sonunda 3 cm açılma oldu sabaha kadar uğraştılar doktorlar normal masada doğum gercklesmedi snra sabah çok iyi bir ebe geldi o sırada bnim midem bulandı istifar falan ettim yatağımı önlüğümu değiştirtti banyo falan koyup belden aşağı sıcak su döktü elimi yüzümü yikatti nefes egzersizi yaptırdı normal masada sadece kendini dogurtmak için elinden geleni yaptı ama çocuk su kaybından yapismisdi gelmiyordu daha snra doğum masasına aldılar saat 11 sabah orda üstüme çökerek bana zorla ikindirarak dogurtular o sırada doğum zor oldu ixin bebeğimi bana göstermeden gözlem altına aldılar bnimde durumum kötüleşti artık bitkin ve baya baygindim üstüme su falan döktüler ayildim azda olsa doğum masasında dikişimi falan yapıp iki saatde bni orda gözlem altında tuttular ve 6 günlük olmama rağmen normal doğum olmasına rağmen o kadar kötüyümki ağrılarim geçmedi yaşadım yaşayacam en zor zamanı geçirdim rabbim şuan hamile olan tüm annelere öyle bı doğum yaşatmasın tek avazda inşallah kurtarsın.. ♥️♥️