nazaner Canım çok cips çekiyor ama sağlıksız diye de yemeye korkuyorum daha bugün 8 haftalık olmuşum çok kararsız kaldım
sakarbirhanim nazaner valla doktorum bana yasaklamıştı ama canım çok çekiyor diye birkaç kez yedim. Midemi perişan etti onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Tabii yemesek daha iyi ama iştr…
fatmaa51 nazaner sagliksiz ne varsa benjmde canım çekiyor noodle cips cekirdek canım istediginde de yedim abartmadan
nazaner fatmaa51 az bir şeyden bir şey olmaz peki şu komagene çiğ köfte zararlı olur mu saçma sapan şeyler çekiyor canım
sepselin fatmaa51 noodle yemek için deliriyorum ben de ama çok sağlıksızdır diye tutuyorum kendimi :(
fatmaa51 nazaner etsiz çiğ köftede yedim ben etli de bakteri ürettiği icin hiç yemedimde çiğ köfteyi hiç sakınmadim canim istediginde hep yedim
Fuunndaaa nazaner ilk aylar tüketmedim ama ilk 3 ay sonra çok sık yedim tabi dürüm yemedim eve söyleyiq Yeşillikleri güzelce yıkayıp evde öyle tükettim ben
anethole nazaner hayatı kendine zindan etmene gerek yok istediğin kadar ye sonuçta ölümcül veya hastalık yapan bir yiyecek değil. Millet hamileylen alkol tüketip sigara içiyor. Haftada bir cips yiyorum. Kola da içiyorum. Sucuğu da pişirip yiyorum. Evimde kedi de var öpüyorum da çokça. Bu kadar detay düşünmeye gerek yok. İçini ferah tut. Çiğköfte de yedim hiçbir şeyi kesmedim yedim hep
sarekusunannesi nazaner 17 haftalık hamileyim kaç paket yedim hatırlamıyorum bile 😁 ye bence azıcık belli ki aşeriyorsun
gizemturgutt nazaner 18 haftalık hamileyim akşamları canımın tek istediği şey diyebilirim daha dün akşam yedim keşke yemesem ama aklıma bi kez düşünce mecbur yemeden olmuyor
ghostty nazaner migros tan potamya almıştım baklagil cipsi. Veya züber cipsler. Baklagil cipslerden yiyebilirsiniz bence. Nefsinizi köreltir 🤗
salihaturky Bugün tam 8 haftalık oldum yazıyı okurken canım cips çekti 😁 mide yanması ağlattı beni bugün bulantım azaldı ama midem aşırı yandı uykumdan uyandım yedim hiç birşeyi midem sindirimiyor yedikten sonra yemeklerde beni yiyor sizde de öyle mii
nazaner Yaa şimdi misafirlikte sütlü kahve yapılmıştı içtim ama şey A101 sütü ile yapılmıştı uht li süt müş bir şey olmazmış