srnerva Kizlar 18 subat 569 20 subat 527 22 subat 891 cikti betam dogumhanede vajinal bakildi kese gibi birsey var ama emin degilim diyorlar. Igne ile dusurmeyi onerdiler. Basina gelen varmi? Derince egitim arastirma hastanesinde doktor oneriniz varmi?
leonlulu srnerva canım bu değerde zaten kese çok zor görünür sen başka doktora görün değerin 1500 üzeri olması lazım diye biliyorum onda bile kese zor görünüyor 5 haftada ancak gözükür
MorKelebek54 srnerva yani cok sacma. Kese gini bisey var diyerek daha kesinctsnı konmadan nasil inge ile dusurmeyi dusunebilirler. Son regli tarihine gore kac haftaliksiniz? Belki saglikli bi gebelik soz konusu. Kese hemen gorunebilcek bisey de degil ustelik. Gec dollenme olmustur vs. Siz baska doktora gidin o doktora asla bir daha gitmeyin. Belki de o salak doktor yuzunden saglikli bir gebeliginiz sonlancakti iyi ki buraya sormuşsunuz
MorKelebek54 leonlulu benim degerim 1000 di iki gun sonra gitmistim tam 5+0 di gittigimizde. Cok cok hafif minik sekilde görünmüştü kese. Devlette goruncegini hic sanmiuorum bu arada ozeldeki doktorumun cihazi fazlasiyla donanimliydi bu yuzden girundugunu dusunuyorum.
leonlulu srnerva her ihtimale karşı bekle canım sonradan artış olmuş sağlıklıysa tutunur allahın izniyle büyür çok erken karar vermiş saçma sapan kese gözükmez hemen ben bebeği bile 8 haftamda zor gördüm
srnerva Usg raporumda (TV USG:EL 17MM OLUP 4 MM GS BENZERİ YAPI ?İZLENDİ.PSÖDOSAK?BİLATERAL ADNEKSİYAL YAPILAR NET GÖRÜNTÜLENEMEDİ.GROSS PATOLOJİ İZLENMEDİ) bunlar yaziyor
Ceku256 srnerva farklı bir görüş alın bana da erkenden dış gebelik dediler ama bebeğimi doğurdum hemde nasıl korkuttular ağlaya ağlaya özel hastaneye gittim hakkımı helal etmiyorum onlara
Sezei srnerva geçen hafta salı günü gittiğim devlet hastanesi doktoru kese falan yok kimyasal olmuştur erkenden gelip bizide uğraştırıyorsunuz boşu boşuna sizle mi uğraşıcaz dedi hemen gittim kan verdim 1423 geldi değer kendi özeldeki doktoruma gittim o değerle bile çok zor minicik görebildik içim rahatladı bence ya bi özele gidin yada güvendiğiniz sevilen bir doktor bulun araştırarak yaklaşım çok önemli bu dönemde
srnerva Sezei isin garibi su ki 527 de gese gordugunu soyledi 3,4 mm dedi 2 gun sonra 891 le de kese gibi bisey var dwdi 4mm dedi . Yani o kadar kucuk degerle nasil kese gordu bnde anlamadim
Almirolie srnerva benim kızıma dış gebelik dediler yanımda uyuyor acil başka doktora gidin ve biraz bekleyin
Ceku256 srnerva 102-167-305 olarak arttı iki katı artmıyor diye daha 305 betayla bana iç kanama geçireceksin diye korkuttular.