Bir gün bende yazar mıyım acaba diye hep düşünüyordum pozitif hikayeleri okudukça ümitlendim ama çok zormuş…
Cuma sabahı nişanım geldi kanlı akıntı şeklinde o an hafif adet ağrısı gibi ağrılar giriyordu evde beklemek istedim ağrılarım sıklaşana kadar karnımda kasılma fazla olmuyordu sadece kasıklarımda ağrı oluyordu öğlene doğru karnımda kasılmaya başladı aralarını saymaya başladım bu arada nişanım gelmeye devam ediyordu duşa girdim çıktım nişanımın gelmesi durdu sancı araları 10 dakikada bir 15 dakikada bir 7 dakikada bir hep düzensiz giriyordu yalancı sancı mı acaba diye düşünüyordum sancım geldikçe squat yaptım sancı aralarında hiç oturmadım yürüdüm eğilip kalktım plates topunda hareketler yaptım hareket yaptıkça sancılarım artmaya başladı duşa girdim tekrar belimden altına su tuttum çok iyi geliyor sancı geldikçe 1 saat kadar sonra iç çamaşırımda kahverengi koyu kırmızı kan gördüm sancılarımda iyice artınca hastaneye gittim 5 cm açıklıkla yatisim yapıldı ilk sancıları çok güzel karşıladım squat yaptım eğilip kalktım zaten çoğunlukla nstde tutuyorlar sancıları normal hissediyordum şiddetli değildi gülüyordum gayet iyiydim sonra ebe geldi sancın gelince söyle dedi sancım geldiğinde elini sokup bebeği kanala yerleştirdi (daha kanala girmemişti bu arada) ondan sonra başladı her şey yarım saat sonra 6 cm açıklık olmuş suyumu patlattı ebe suni taktı 15 dakika kadar sunide kaldım çok şiddetli sancılarım oldu sık sık girdi ebe sancın geldikçe ıkın dedi sancı geldikçe ıkınmaya çalıştım ama olmuyordu 15 dakika sonra suniyi kesti 1 saat kadar sonra 7 cm olmuştu açılmam kendi sancınla yapalım açılman oluyor dedi 2 saat falan sonra 9 cm açılmam oldu ama o an bende her şey koptu sancı geldikçe ıkınmaya çalıştım ebe eliyle destekliyordu o mahvediyordu beni sancı anında elini sokması çok can yakıyor artık son anlarda gücüm kalmamıştı sancı aralarında 1 dakika kadar o aralarda uykuyla uyanıklık arasında oldum hep bu arada eşim her animda yanimdaydi eşim beni uyandırmaya çalışıyordu hep motive etti beni sağolsun sürekli yapamıyorum olmuyor doğuramıyorum dedim ıkınamadım ebenin eli vajinamdayken surekli ıkın diyordu olmuyordu yapamiyordum o yüzden geliş anı biraz geç oldu kanalda kordon dolanmış boynuna çatalı hazırladılar ıkınıyordum eşim baktı yüzüme saçını gördüm çok az kaldı az daha dayan kızımıza kavuşuyoruz dedi o sırada ebe uyuşturup kesi attı onu hissetmedim sancı anında son 2 ıkınmayla saat 21.00′da çıktı kızım o çıkış anı çok zordu ama gerçekten çıktıktan sonra her şey bitiyor karnıma koydular elimi tuttu o sıcaklığı sesi her şeyi sildi aklımdan o an bitti tüm acılarım şimdi yanımda uyuyor dünyalar güzelim 2 günlük oldu bile sanki bi rüyaydı her şey geçti gitti şuan tek zorlandığım şey sütüm az geliyor ve göğüsümün ucu yara oldu zorluyor beni onun haricinde hiç bir sorunumuz yok çok şükür Allah’ım hepinize kolay doğumlar nasip etsin hepiniz sağlıcakla alın kucaklarınıza inşallah 🌸🤲🏻