merve__12 Sorum başlıkta hanımlar 40 geçip hala doğmamış olmasını istemiyorum açıkçası 😂😂 bunun için neler yaptınız neler tavsiye edersiniz şuan 33+4 üz
yagmurandrmk merve__12 38+0 sancılar çok seyrek açıklık yok vajinada yumuşama yok bebeğin kanala girme niyeti yok 😅 bekliyorum sonum sezeryan gibi kanala girmezse son 14 günüm daha fazla bekleyemem Allah’tan doktorum vajinal doğum yanlısı da hemen kesip alalım demiyor 😅
cokkasmabeabi merve__12 korunmasız ilişki, bol hareket, merdiven inip çıkma, comelme, ahududu yaprağı çayı, adaçayı, hurma bol bol
tazenne Valla 38+2 yim. Hala tık yok. Yürüyemiyorum artık yatamıyorum oturamıyorum. Kasılmalar çok fena. Ama hala bişry yok beklemedeyiz😄
begumm01 yagmurandrmk benimde çarşamba gecesi sancım geldi hastaneye gittim çok sancım çıkmadı açıklıkta yokmuş alttan muayene ettiği için nişanım geldi ama bebek ne zaman gelicek bilmiyorum
mrvshnsrcgl 28.haftamda yalancı sancılar 32.haftamda 7 dk bir 35.haftamda 4dk bir 37.haftamda 2 dk bir başlamıstı 2-3 cm açıklık Benım durumum farklıydı eşimin görevleri sakatlanma durumumdan dolayı erken doğum riskim vardı ama oğlumun kafası buyuktu ve kıloluydu ondan 38+2 de vajinal doğum yaptım 🤎Doğum için 3 aylık dönemden sonra günlük 10 bin adım yapamazsam 6 bın yağmur yağarsa falan 4 bin adim atıyordum Youtube dan ayıma göre hamile pilatesi yaptım Günlük aktivitelerim oluyordu evde Rahatlatıcı meditasyon konusmaları dinledim yoga yaparak Son zamanlarımda 32 haftamda hurma yemeye basladım 2 3 tane hafta hafta sayısını artırdım Doğuma 2 hafta kala ahududu cayı içtim Doğuma gitmeden meryem ana otunu yaptım Son 2 3 haftamda 2 şerli yanlamasına merdiven çıkıp indim Kaldırıma yan ve tek ayak çık in yaptım 5 10 dk kadar Bacaklarımı omuz hizasından fazla açıp sağa sola doğru diz kapağı üzerine doğru eğimli hareketler yaptım bı yere tutunarak 10 15 tekrarlı 3 set Kolay doğum duası hatimler yaptım Nefes egzersizleri Son zamanlarımda ağrıdan hep pilates topunun üzerindeydim sürekli hareket edıyordum Son haftalarda squat egzersizleri basladım Ara ara sıkılırsam açıp roman havası horon tepiyordum😅 aklıma gelenler bunlar
yagmurandrmk begumm01 ben 80 altında olan sancıları hissetmiyorum o yüzden belki bu kadar seyrektir hakkınızda hayırlısı olsun bende alttan muayene oldum ama nişan falan gelme durumum olmadı 😏 beklemedeyim
begumm01 yagmurandrmk Benim de 40 45 çıktı hastanede ama evde biraz daha fazlaydı yalancı sancıymış. Siz bebeği hissediyor musunuz ben hissediyorum kasıklarımda ultrasonda da öyle çıkıyor🥰
yagmurandrmk begumm01 ben kaburgalarım dahil her yerde hissediyorum kemiklerimi ittiriyor falan farkındayım geçen sürterek ayağını ittirdi elim üstündeydi ayaklarını bile hissettim avucumun içinde 🫣 kasıklarımın daha da altında bile hareket var
begumm01 yagmurandrmk Ben o kadar hissedemiyorum benimki hep sakin bebekti çok hareketi yok😂 İnşaallah bu hafta doğururuz hayırlı ve afiyetlisiyle
begumm01 yagmurandrmk Benimde 14 kaldı benim dünden beri mide bulantısı var şimdi de başım çok dönüyor anlamadım neden oldu
krizantemmm merve__12 38+2 de bir anda suyum geldi hiç birşey yapmadım özel eşimle çay içtik sohbet muhabbet mutfağı topladım yatmaya gidecektim bir anda su boşaldı 🤭
yagmurandrmk begumm01 son 5 hala gelen giden yok dün doktora gittim bir değişiklik yok cuma geri gel dedi cuma gününe kadar doğum kendiliğinden başlamazsa ne olacak bilmiyorum eğer kilosu artarsa sezeryan olur gibi ama 41. Haftayı bekletebilirler diye de düşünüyorum her ne kadar beklemek istemesem de sağlıklı olduktan sonra beklemenin bir sakıncası yok 🩵 sağ salim kucağımıza alalım 🤲