fatmaa51 habibe66yks benimde salı günü var sizden birgün sonra o kadar korkuyorum ki en son 1 ay önce gitmistim muayeneye hareketleride hissetmiyorum insallah iyi cikar sonuclarimiz olumsuz birsey duymayiz
elifsn23 habibe66yks merak etmeyin inşallah çok güzel şeyler duyarsınız gitmeden şekerli şeyler yiyin ki hareketli olsun her şeyi görebilsinler
Elisa0110 habibe66yks stres yapma bebişi daha net görüyorsun o anın tadını çıkart ben şimdi diyorum Bi daha çağırsa da görsem diye doktorun ultrasınundan daha iyi gösteriyor du çünkü. Allahın izniyle de Bi sıkıntı çıkmaz 😊
zey55 habibe66yks çarşamba günü de ben gidicem detaylı ultrasona aşırı heyecanlıyım 21+4 deyiz hareketlerini hissetmeye başladım ultrasonunuzu perinotolojiye mi yaptırıyorsunuz yoksa radyoloji uzmanına mı
elifsn23 fatmaa51 kalbinizi ferah tutun zaten bu haftalarda zamanlarını %90 ı uykuda geçiyormuş ondan az hissedersiniz bazen
habibe66yks Elisa0110 inşallah bende merak ediyorum nasıl olcak ilk defa ayrıntılı görcem sağlıklı olsun inşallah 🤲🤰
fatmaa51 elifsn23 insallah canım bacım insallah rabbim mübarek günlerde bizleri evlatlarımjza bağışlasın
elifsn23 fatmaa51 Amin amin annelik gerçekten şimdiden zor her gün endişeyle geçiyor ama hepsi geçecek inşallah bacım sağlıkla kucağımıza alacağız ♥️