Acemiiiii Kızlar bu iki şehirde en iyi özel hastane hangisidir? Fiyatlar ve doğumdan sonra bebeğe muamele konusunda özellikle en güvenilir yer neresi?
Noyimommy Acemiiiii şuan güncel fiyatını bilmiyorum benim tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ondan yararlanmıştım medikalpark kocaeli hastanesinde doğum yaptım genel olarak doğumhane ekibinden bebek hemşirelerinden çok memnun kaldım zaten doktorum çok iyidi aksam doğum yapmama rağmen çocuk doktoru bebeğimi doğar doğmaz muayene etti bebek hemşiremiz de çok ilgiliydi gece boyu ne zaman ihtiyaç duysam işini bitirip hemen geldi
Nfssay Acemiiiii Merhaba ben 3 ay önce medar hastanesinde doğum yaptım Meryem kumbaşlı doktorumun adı 4 sene önce aynı doktora kızım için gitmiştim mükemmel bir doktor aşırı ilgili çok pozitif watsaptan bir sorun olduğunda ulaşabiliyorsun Oğlum yenidoğan sarılığı oldu ileri derecede yoğun bakımda yattı 6 gün Yasin bey çocuk doktoru aşırı ilgili bir doktor oğlumun düzeltmesi için kan değişimi yaptı sonra toparladı oğlum taburcu olduğumuzda her gün kontrole çağardı Hem çocuk doktoru hem kadın doğum doktorlularından çok memnun kaldım hemşireler ebelerde aynı şekilde çok ilgililer Kasım ayında normal doğumu 36 bin tl ye yapmıştım muayene de 2500 tl idi şuan güncel fiyat nedir bilmiyorum ama hastaneyi ve doktoru bir düşün derim
rumeysa_d ben sakaryaya yeni taşındım, beyhekim hastanesine gideceğim orada düşünüyorum doğumu zaten 8. aydayım. hem çevreyi çok bilmiyorum hem de zamanım çok yok ama hastane temiz güzel. tanıdık olduğu için başka yere de bakmadım
rumeysa_d Acemiiiii muayene 3060₺. normal doğuma 59 sezaryen 44bin dediler. gülten hocaya gittim ama çok beğenmedim bir de ferhat yasin var o hoca daha canlı kanlı duruyor bakalım 2-3 haftaya da ona gidicem
rumeysa_d Acemiiiii bir dee haziran temmuz gibi fiyatları güncelleyeceklermiş bilginiz olsun benim doğumum nisan sonu mayıs başı gibi gözüküyor o yüzden siz etkilenmezsiniz demişlerdi
kivircikbimuhendis Noyimommy merhabalar ben de kocaeli medical parktayım, özel değilse doktorunuz kimdi acaba önerir misiniz
54sema Benim dr yeşim darol beyhekimle anlaşmalı muayene ücreti 2800.bana doğum 39 bin dedi sezeryan filan farketmiyo bnim Allah izin verirse 2 haftam filan var erkenci benimkiler dr iyi anlayışlı güler yüzlü bnim 3.doğum olucak inş. Yeşim hanmla birlikte araştrn isterseniz çok naif bir insan
Acemiiiii 54sema çok az vaktiniz kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤭 benim en korktuğum kısım doğumdan sonra bebeğe yapılan işlemler. O kısımdan en olacağım bir hastane arıyorum açıkçası
anonim10 Acemiiiii Ben Aslıhan kal kaymaz takipliyim çok sıcakkanlı ve güzel bilgi veriyor doğumu Medar da yaptırıyor muyane ücreti 2.500 tl normal doğuma 55 bin Sezeryana da 43 bin dedi
54sema Amin adapazarında beyhekim adatıp medar 3 iyi olan hastane ama beyhekimi yenilediler çok acil bi durum alursa seah gönderiyolr.2.doğum medarda olmuştu orda da ebeler filan iyiydi doğumu dr.gerçekleştiriyor
Acemiiiii 54sema doğumdan sonra bebeği hemen odaya getiriyorlar mı? Apar topar yoğun bakıma alıyorlarmış bazı yerlerde ondan korktum
Noyimommy kivircikbimuhendis gizem hanımdı doktorum ben çok memnundum çok sakin ve ilgili birisi ben biraz panik biriyimdir bi de ilk gebeliğimdi bi kaç olumsuz şey yaşadım gebelik sürecimde ama gizem hanım hep sakindi beni de o sakinleştirdi vajinal doğum yaptım çok huzurlu geçti doğumum da