Sltn06 Hangi egzersizleri yapiyosnz kiZlar ben 35 haftalik hamikeyim yurumek disinda yaptiginz neler var
Sengulkrgz Sltn06 pilates topu ile pelvis kasinizi calistirabilirsiniz dogumu kolaylastirir...Ben step aerobik yapiyorum pilates yapiyorum ...step aerobik hafif tempoda yapiyorum
Mervema Sltn06 35+3 oldum 33 haftadan beri 3 cm acilmam olduqum icin sadce yatiiorumm hicbisey yapmiorm 😢
Vctry1706 YouTube hamile egzersizleri yazarsanız çok güzel şeyler çıkıyor ben 16.haftadan beri yapıyorum yürüyüş+egzersiz 35teyim şu an bende hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi bı ağırlık yok vücudumda ama mutlaka ısının ve birden yüklenmeyin yavaş yavaş arttırın egzersizleri 🤗
Sltn06 tbnck kac kilo aldinz peki bende genelde ayniyim cunku yiyip icip yatiym korkuym dogmda zorluk yasiycam diye bayada kilo aldm 🤦🏻♀️
tbnck Sltn06 12 kilo aldım 58 kiloyum şuan bu haftalara gelene kadar iyiydim yürüyordum geziyordum ev işi vs ama artık çok halsizlestim.kilodan olduğunu düşünüyorum taşıyamıyorum kendimi🙈 siz kaç kilo aldınız?