Kızlar selam çok sancılı bir süreç geçirdim ayın 19 u sabah zeynep kamil hastanesinde sancılarım sebebiyle yatışa alındım normal kontrolumde gitmiştim aslında ypksa evde çekmek isterdim sancılarımı neyse beni sabah 9.30 gibi yatışa aldılar ilk gün gece 12 ye kadar bir cm bile açılmam yoktu dediler ki balon takıcaz açılmanı sağlayacak balon taktılar ve o düşene kadar çok zorlandım çok canım yandı neyse ki 3 saate falan düştü sonra açılmam sadece 2 3 cm oldu balon sayesinde ertesi gün akşam 7 ye kadar yine hiç açılmam yoktu serviksim çok geride olduğu için doğum başlayamıyor dediler ama balon takıldığından beri bana suni sancı veriyorlar bu arada onu da çekiyorum bir yandan. Neyse akşam saat 6 7 gibi gelip suyumu patlattılar doğum hızlanacak dediler ama benim yine hiç açılmam olmadı ayın 21 i hala bir cm bile açılmam yok çük şiddetli suni sancı çekiyorum ve artık sezaryen yapılmasını istedim anne ya da bebeğin hayatı tehlikeye girmeden sezaryen yapamayacaklarını söylediler ama gelip gidip bir de bebğe oksijen gitmiyor sancın gelince düzgün nefes al diyorlar sancı hiç gitmiyor ki bu ağrılı sürecin ardından saat 16.00 gibi bir özel hastaneyi aradım oraya durumu anlattı eşim ve ambulans gönderip beni aldılar saat 18.00 da sezaryen ile doğumum gerçekleşti bebeğimi sağ salim kucağıma aldım çok şükür ama devlet hastanesi macerası benim için bitmiştir hep milleti dinledim özeller bilerek kolaylık olsun diye sezaryen yapıyor yalan yere zorunlu olmadığı halde vs diyorlardı ben devlet hastanesinde zorunlu aezaryen olmak zorunda kalmama rağmen ve bebeğimin oksijensiz kalmasına rağmen sezaryene alınmadım bilseydim en baştan özele giderdim hep kötülüyorlar şu özelleri de alakası yok asıl devlet köpek muamelesi yapıyor çekeceksin o acıyı diyip suni sancının dozunu yükseltip duruyorlar çok zorlu bir süreçti bacılarım siz siz olun açılmanız olmuyorsa benim gibi üç gün beklemeyin