zehracany Kızlar 2.sezeryanım olucak ama adla hatırlamıyorum. Bebek önce gidiyor odaya sanırım ama ben eşimin ve oğlumuın tepkisini çok merak ediyorum. Benimle birlikte gitmesini istesem hastanr kabul eder mi? Yada bebeği cok mu bekletmiş olurum sizce
eminaas zehracany devlet hastanesinde anne odaya gittikten sonra bebek gidiyor eğer özelse konuşabilirsiniz bence
Asi_07 zehracany ilk özelde oldu birlikte gittik ikinci devlet hastanesinde oldu önce bebeğimi getirdiler 10 /15 dk sonrada ben geldim
ElifBD zehracany bende 5 ay önce özel hastane de doğum yaptım bebek doğduğunda doktor kontrollerini yaptı benimde temas yaptılar sonra diğer bakım ve giydirme için bebeğimi götürdüler kardeşimde onlarla kapıdan gitmiş sonra odaya götürdüler ben baya sonra çıktım kapatma işlemleri vs
lux38 zehracany özelde önce bebeğimi odaya götürdüler sonra beni ama bunun özeli devleti yok bnce herkeste farklı olmuş ama özel de rica etseniz uyma ihtimalleri yüksek tabi
zehracany Çok teşekkür ederim herkese, zaman bende dile getirip benimle gitmesini isteyeceğim inşallah öyle olur. Eşim ilk kez baba olucak oğlumunda ilk kardeşi o yüzden asla kaçırmak istemiyorum.🤗
melisasak35 zehracany bende özelde yaptım benden önce odaya gitmiş tembehlemiştim benle bir gitsin diye ama unutmuşlar malesef