AylinMadenBalkaya 36gulayse-48 yaa cidden çok ilgisiz bazı doktorlar ultrason görüntüleri bile çok görülüyo
gulsah1234556 AylinMadenBalkaya doktorla bugün görüştüm. Çok ilgili ve gerçekten güzel güzel anlatıyor. Ben kendisinden memnun kaldım.
gamzehzrkoc gulsah1234556 doğum için mi düşünüyorsunuz normal kontrol için gebeliğimin ilk başlarında gitmiştim iyi ilgili bir doktordu ama devlet hastanesinde Leyla çetine de kontrolle gittim aynı verimi aldım ben kendi adıma yorum yapacak olursam
gulsah1234556 gamzehzrkoc doğum için gitmiştim ama sezaryen konusunda emin olamadım. Tatvana geçtim yine
zeynep_asy bende Muş’ta detaylı ultrasona girdim bana dediler bebeğin kalbi delik kapanmayan delik dedi aldıralım dedi bana yok dedim sev etti Erzurum’a gittim oradaki doktor detaylı baktı dedi bebeğin kalbi gayet sağlıklı
AylinMadenBalkaya zeynep_asy evet aletleri eski olduğu için düzgün bakamıyorlar bence bana da kanama kesesi oluşmuş falan dedi detaylıya gittiğimde o kadar çok korktum ki sonra Özel Şifa Hastanesi’ne gittim aynı gün içerisinde öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı ama o korkuyu yaşamak bile çok kötü gerçekten 🤦🏻♀️