AylinMadenBalkaya gulsah1234556 hiç bilmiyorum bende gitmeyi düşündüm ama hakkında bilgim olmadığı için gitmedim
gulsah1234556 AylinMadenBalkaya ben de hiç giden doğum yapan birini bulamadım. 35.haftadayım can hastanesine gidiyordum ama aşırı fiyatları arttı. Şifaya daha önce gitmedim. Memnun birini bulursam değiştireceğim☹️
AylinMadenBalkaya gulsah1234556 bende bugün google’dan hastanenin yorumlarına baktım memnun kaldıklarını yazanlar vardı ama bilmiyorum küçük bir yer olduğu için gerçekten imkanları çok kısıtlı bu konuda 🥺
gulsah1234556 AylinMadenBalkaya evet ben de çok az yorum gördüm. Doktorlar da çok değişiyor. Maalesef doktor bulmak da zor 🥹
AylinMadenBalkaya gulsah1234556 eğer giderseniz doktor hakkında bana da bilgi verirseniz çok mutlu olurum 🙃
AylinMadenBalkaya beautiful_ eşim öğretmen görev yeri merkez olduğu için merkezde yaşıyoruz o yüzden 🙃🌸 Bende öğretmenim ama henüz atanamadım🥲
beautiful_ AylinMadenBalkaya yaa hayırlısı ile atanırsınız inşaAllah devlet Hastanesi’ndeki Doktorlar nasıl?
gulsah1234556 AylinMadenBalkaya doktorla bugün görüştüm. Çok ilgili ve gerçekten güzel güzel anlatıyor. Ben kendisinden memnun kaldım.