duygubirinci Kızlar Bebekcigiyim den ürün alan oldumu tiktoktan çok uygun ürünler ama kaliteleri nasıldır acaba alan olduysa yazabilir mi veya önerebileceğiniz sayfalar varmı alışveriş yaptığınızz
Esra11_10 duygubirinci o dediğiniz sayfayı biliyorum bende sayfamda uygun fiyatlı ürünler satıyorum tiktoktan inceleyip instagramda profilimden linke kolayca girip bakabilirsiniz butiğimi yeni açtım 😊 İnstagram kullanıcı adım @esse.bebebutik Tiktok@essebebebutik
Esra11_10 duygubirinci satışını yaptığım ürünlerim güzel bebeğime de giydiriyorum ve ürünlerim pamukludur ❤️
elifsuleyman01 duygubirinci tik tokta gördüm bebeğim olursa bende ordan alıcam güvenilir ve iyi diyen çok
Esra11_10 duygubirinci evet ürün getireceğim devamı gelecek yeni başladığım için bu şekilde aldım toplu aldığım için 1 kıyafetten baya var elimde yazlıklar da çıkmamıştı yazlık ürünler geldiğinde onlardan da getireceğim 😊
gkrl Ben bakıyorum o sayfaya çok alışveriş yapan var memnun kalıp defalarca alışverş yapmış olanlar var akşam yine yayın açarlar sohbet kısmından sorun isterseniz. Bende eksik listesi çıkarıp oradan alışverş yapıcam.
duygubirinci gkrl uzun zamandır takip ediyorum bende izliyorum sürekli millet sıraya giriyor almak için güzeldir ürünleri bu kadar kişi olduğuna göre ve baya uygun fiyatları dimi dışarıya göre
Esra11_10 duygubirinci dışarıya göre gerçekten uygun satıyorlar ama dışarıyıda araştırın derim mesela zıbınlarınızı civilden alın civildeki zıbın 80 tl mesela ve onların sattığına nazaran kaliteli bebek takımlarını oradan tercih edebilirsiniz
gkrl duygubirinci evet dışarıya göre uygun bence yani dışarda 2-3 parça şey almaya kalkınca 2000 yapıyor burda zıbın pijama önlük havlu 5li set böyle aklınıza gelcek bir sürü şey alabiliyorsunuz bende onun için bi deneyeceğim baktım ürünler güzel bir daha oradan sipariş veririm diye düşündüm
duygubirinci Esra11_10 e bebekten aldım zıbın çoklu alımlarda indirim oluyor diye hastane cıkışımı falnda yaptırdım hep öyle takımlar falan alacağım 0-3 3-6 ay faln
Momyy_baby duygubirinci siparişiniz geldikten sonra nasıl geldiğini haber verebilir misin beğenirsen kumaşını filan
gkrl duygubirinci yeni gördüm yazdığınızı bende yeni aldım muhtemelen salı günü falan gelir diye düşünüyorum. Sizinkiler geldi mi?