bebekisteme Kızlar normalde reglim hiç gecikmez her neyse hem gecikti bugün 5 gün oluyor dün de çok silik kahve pembe kan geldi ben oldum sandım birdaha gelmedi bugün sabahta baktım hiç gelmiyor bu ne olabilir
Melike3506 bebekisteme yerleşme kanaması olabilir ama regliniz de geliyor olabilir bence kan verin netleşsin
aks6020 bebekisteme benim adetim dün olması Gerekiyordu dedim yapayım aklımdan çıksın yaptım ama ikinci idrarla silik çıktı kan verdim o gün 47 çıktı Beta
aks6020 Canım genelde yerleşme kanaması oluyor bu zamanlarda ama eğer gebelik yoksa hormonların durumu karışıksa böyle Lekelenmeler bende çok yaşadım Prolaktin yüksekliği de böyle Yapıyor kan ver netleştir durumu bence
bebekisteme aks6020 bilmiyorum hiç gecikmezdi ilk defa böyleyim ben ve ağrılı sancılı değil regl olacak gibi değilim ama idrar testi alsam aslında önce onu mu yapsam
aks6020 bebekisteme Bencede yap ben hele hiç duramam teste gördüğüm An kana koşarım 😁 acilde de veriliyor
zemyy aks6020 özelin acilinde veriliyor mu biliyor musunuz? Ve tss varsa o karşılar mı ücretli mi oluyor bilen var mı
zemyy aks6020 sağlık ocağında çünkü iki güne anca sonuç çıksın diye e-nabızda sayfa yenileye yenileye helak oluyoruz
zemyy aks6020 tamamlayıcı sağlık sigortası var bende mesela gebelik için idrar testi vermek istiyorum desem ücretsiz mi oluyor yani
zemyy mutluuuannemmm tamamlayıcı sağlık sigortası karşılamıyor mu acaba bunu biliyor musunuz? devlette bazen yapmıyor diye okumuştum forumda da