Es07 bmkl Daha sezaryenden iyileşemedim 10.günümiz bugün Safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor Nodülüm akibeti henüz belli değil Tansiyon hastası oldum lohusalıkta 17-11 tansiyon düşmüyor İlaçla bile düşmüyor 😭😭 Hiç böyle beklemiyordum lohusalığı
tospikannesiiiiiiiii Es07 Çok duygulandım sağlıcakla büyütün ❤️ bende 6 Martta sezeryan günü aldım inşallah güzel geçer bu süreç sonra bende buraya yazarım inşallah 🥹
Es07 tospikannesiiiiiiiii sağlıkla al kucağına canım çok güzel bir duygu Rahatsızlıklarımdan tadını çıkaramasam da Kokusu yetiyor
Es07 bmkl ssdml Çok sağolun duanızda unutmayın lütfen Bebeğimle sağlıklı huzurlu günler istiyorum sadece Gözümün yaşı dinmedi günlerdir 😭😭😭😭😭
ssdml Es07 gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün ❣️ bisey merak ediyorum anestezinin spiral ya da epidural olacağına doktor mu karar veriyor kendiniz mi istediniz?
Es07 ssdml Doktorum hasta durumuna göre karar veriyor olabilir Ben daha önce de birden fazla ameliyat olduğum için Spinal yapıldı bana
bmkl Es07 Ya dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifa versin 🙏🏻 Tansiyon gebelik öncesi veya gebelikte var mıydı? Neden bir anda bu kadar yükseldi