firdevsaydemir Antalya’da daha önce doğum yapmış veya yapacak olan anne adayları özel hastanelerde doğum ve muayene ücretleri ne kadar bilginiz var mı? Önerebileceğiniz hastane doktor var mı?
carolina07 firdevsaydemir ben ilk doğumumu halil ılgında yapmıştım uncalı meydandaydı o zaman. Şimdi o hastane kapanıp 2 ye ayrılmış özel uncalı hastanesi ve meydan tıp olarak. Doktor da ordan ayrılıp özel muayenehane açmış kendine. Yine ona gidiyorum bu hamileliğimde. Olimpos ve vitale hastanesiyle anlaşması var vitale daha uygun olduğu için orda doğum yapıcam.
Sultan_nur firdevsaydemir Medstar topçular takipliyim orda doğum yapmayı düşünüyorum muayene ücreti 3300 doğum normal oda 48 süit oda 58 bin tl
Sultan_nur aley98 Murat Doruğa gidiyorum 8. Haftamadan beri onda takipliyim şuan 27. Haftamdayım sağolsun herhangi bir sorum sıkıntım olduğunda hem mesajla hemde arayarak iletişime de geçebiliyorum
Sultan_nur tugcelice07 arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı güncel fiyat bu şekilde bugün kontrolüm var bende soracağım tekrardan
gulsum000 benim doktorum çallı meydan tıpa geçti doğum anlaşmalı olduğu vitale hastanesinde olucak iki hastaneye de ödeme mi yapılıyor bilgisi olan var mı acaba