Admsarzu Kızlar arada bir oluyor şimdi yine oluyor aşırı sızlıyor mafetti beni sanki bir yere vurmuşum gibi göbek deliğim ve etrafı hem sızlıyor hem ağrıyor dokunamıyorum nerdeyse neden oluyor acaba yaşayan var mı
kader6034 Admsarzu evet evet ayn haftalardayız benimde oluyor arada çocuk döndüğü için dedi doktorum normal yani yarım saat agrı hissediyorum o kadar ama her zmaan değil ara ara
bus_ra1 Admsarzu bende o olmuyor ama aşırı aşırı şiştim ödem doluyum balon gibiyim doktor protein kacagindan şüphelendi ama çıkmadı şükür.
mdc0860 Bende 8 haftadayım ama göbek deliği çevrem kaşınıyor ve acıyor elektrik çarpıyor gibi oluyor geriliyor 🥲
Yenianneadayii Admsarzu şuan 35+6 yız. Benimde durum aynı göbek deliği ve çevresi çok acıyor yanıyor bazen dik duramıyorum acıdan iki büklüm kalıyorum doktorum baktı normal dedi ama beni zorluyor çok ayakta kalamıyorum o yüzden :(
Admsarzu Yenianneadayii aynısı iste bendede acayip sızlıyor ama yarım saat sonra geçiyor uzanıp biraz masaj yapıyorum hafif böyle
bus_ra1 Admsarzu sagolll ödem canım heryerim ödem tek protein kaçağı çıkmasin da az kaldı Allah in izniyle.