GEBES3 zeynep_556 hiç Ni hissetmediniz kıpırtı gibi 30 haftadan sonra dağa düzenli olur diyorlar yani herkes 16-17 hissettim diyor ama bende hiç hissedememiştim. Hatta şuan 26-27 haftalardayız her gün düzenli değil ara ara hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum
medisinbebisi zeynep_556 kontrollerde bi problem yoksa bence stres olma. Boy kg durumun nasıl veya belki iç karnın geniştir ondan hissedemiyorsundur
zeynep_556 Momlife_ 2 hafta once detaylı ultrasyonumuz vardı kalp sesini faln dinledim gayet saglikli dedi doktor anlamadm gitti
kaptan03 Hissetmem lazım canım ben 25 e yeni girdim gayet rahat hissediyorum belki karnın geniştir kilon varsa ondan da olabilir paniklme stress yapma bugüne kadar hicmi hissetmedinn
GEBES3 zeynep_556 bir şeyler yiyip sola yayıp sessiz bir ortamda dinleyin muhakkak oluyordur kıpırtı insan hareketi halindeyken hissedemiyor bazen
medisinbebisi zeynep_556 her hamilelik birbirinden farklı bu haftadan itibaren artık günlük hissetmen gerekir,
Momlife_ Sağlıklıysa sıkıntı yoktur bence ben de kıpırtı hissetmiştim ara ara oluyor çok olmuyor zaten özellikle akşam daha çok hareket ediyor çikolata ye sola dön bir de öyle bak bir de YouTubedan hareket etmesini sağlayan müzik aç