karpuss Kızlar merhaba, iki gündür akşamları göğüsüm altında yumru gibi bir sertlik oluyor ağrısı taaa sırtıma vuruyor bu normal mi nefes aldırmıyor sanki ?
nesli1453 karpuss safra kesenizde taş olabilir bendede öyle oldu aynı şikayetle gittim safrada taş var ameliyat olmalısın demişti
toprak6671 karpuss aynı durum şuan bnde de varya kaburga kemiklerim agriyo göğsümün altındaki hamilelikten mi anlamadım kaç haftalıksn canm
karpuss Elisa0110 ya buradaki aciller berbat, kendi doktoruma ancak 2 hafta sonraya randevu bulabildim 🥹
karpuss nesli1453 yaaa inşAllah öyle bir durum yoktur özellikle yemek yedikten sonra ağrı giriyor sizinde mi öyleydi?
karpuss toprak6671 24+5 haftalık hamileyim, benim hem ağrıyor hem yumru gibi bir sertlik var anlamadım gitti
nesli1453 karpuss ay malesef hamilelik varken cıkmıştı bende de doğumdan sonra dayanamıycak hal alıyo zaten sezeryan sonrası aşırı bi ağrı olmustu ama ben yine ihmallik ettim ameliyat olmadım hala var saframda taş suan yine gebeyim allahın izniyle doğum yaptıktan sonra olucağım. Yine doktorunuza gidin başka bişey de olabilir
karpuss nesli1453 sağlıkla kucağınıza alın inşAllah. Burada doktora kolay kolay randevu bulamıyorsun o yüzden biraz kendinin geçmesini bekledim heleki acillere Rabbim kimseyi düşürmesin. Size de çok geçmiş olsun 🌼 🧡