yesilyurthayriye9gmailco Kızlar doktorum bu bölüme yönlerdirdi gebeligim risk değil ama gitmemi de istedi istanbul da sadece 2 devlet hastanesi yapılıyor muş birincisi çamsakura 2. Ataşehir de bir devlet hastanesi dedi bu bölüme neden yönlendiriliyor bilgisi olan var mı
kubraturkkoc yesilyurthayriye9gmailco Riskli gebelik birimi demek perinatoloji, muhtemelen ultrasonda ya da değerlerinizde bi şey görmüştür o yüzden yönlendirmiştir. Söylemedi mi size?
busra4646 yesilyurthayriye9gmailco organ gelişimi iyi mi bebeğin kilosu boyu bacak kol uzunluğu baş çevresine falan bakılır bir sorun olduğu için gondermemistir . ama bunu önerir içiniz rahat olsun detaylı bakar yani o bölüm
sarilale123 yesilyurthayriye9gmailco detaylı ultrason içinmi yönlendirdi acaba yoksa her hastanede var perinatoloji ama size 2 devlet hastanesi dediyse.zeynep kamili demek istemiştir
burcuo yesilyurthayriye9gmailco 20.hafta civarındaysanız zaten detaylı ultrason için gidiliyor. Bebeğin her şeyine, Orhanlarına beyin gelişimine vs detaylı şekilde bakılıyor. Ortalama yarım saat-40 dk gibi süren bir muayene. Korkmaya gerek yok bunu perinatologlar yapıyor sadece.
yesilyurthayriye9gmailco Utrasyon birşey görmedi ikili test hocam bu dedim hayır daha detaylı bu dedi hani istege bıraktı ama ben randevu alırken risk gebeler bölümü diye geçince tedirgin oldum
kavalakurabiyesi yesilyurthayriye9gmailco risk görmüştür yada detaylı haftanız yaklaşıyordur onun için
elifsn23 yesilyurthayriye9gmailco isteğe bağlı dediğine göre detaylı ultrasona yolladı sizi merak etmeyin herkese öneriliyor
Busranur_mnts yesilyurthayriye9gmailco 20 24 hafta arası detaylı ultrason yapılıyor ondan göndermiştir ihmal etme