rabiames Kızlar sancı gelince bebeğin olduğu taraf mı sertleşiyor yoksa tüm karın mı? Kasılma oluyor hissediyorum içim çekilir gibi oluyo sanki nefesim sıkışıyor gibi bir his, dokununca bebek sertleşmiş oluyo. Bu sayılır mı kasılma olarak
beyzzsenturkkk rabiames kasıklarına vurur tüm ağrısı beline yayılır karnınla alakası yok sertleşiyor muydu hatırlamıyorum ama yürüdükçe kasıklarıma bıçak saplanıyordu
kubraturkkoc rabiames Düzenli aralıklarla gelip sıklaşıyorsa gerçek sancıdır, şiddeti ve süresi giderek artar bi duş alın isterseniz ondan sonra hafiflerse yalancıdır şiddetlenirse gerçek 🤔
rabiames Bugün activating labor egzersizleri yaptım ara ara tatlı bir ağrı geliyor bilemedim işe yaradı mı diye
rabiames benimhikayemmm ara ara ağrı oluyor ama kasılma ile aynı anda değil. Başlarda böyle mi başlıyor
benimhikayemmm Ilık bir duş alın eğer hala devam ediyorsa gerçek sancı saatte bir ağrı geliyorsa yalancı sancıdır
rabiames beyzzsenturkkk galiba doğurana kadar hangisi gerçek hangisi yalancı sancı ayırt edemicem. Akşam saatleri olunca bi ağrı olıyor gibi
Rabia140 rabiames karın toplanır sıkışır ve kasılır bu sancıdır düzensiz ise yalancıdır Aralıklarını sayman lazım bir de o karnın sertleştiği zaman ağrı beline ve kasıklarına ve oradan vajinaya vurur bu doğum ağrısıdır ilk başlarda adet sancısı gibi başlar zamanla aralıkları sıklaşır ve ağrı artar
beyzzsenturkkk rabiames gerçek sancıyı ayırt edememe şansın yok öyle bir sancı🥹 dayanabildiğin tüm sancılar yalancı😂
rabiames kubraturkkoc ilk başlarda süre tutmadım sonradan fark ettim şimdi süre tuttum sıklığına bakacağım
rabiames beyzzsenturkkk o zaman benimki hala yalancı sancı 😅 gerçek sancı ilk geldiğinde de mi şiddetli geliyor yoksa hafif başlayıp artıyor mu
Rabia140 beyzzsenturkkk başlarda öyle olmuyor ama adet ağrısının biraz fazlası oluyor sonra dediğiniz kıvama geliyor
rabiames Rabia140 ay tamam çok açıklayıcı bu süre tutmaya başladım, hevesle bekliyorum gelsin artık diye 🤲🏻
Rabia140 rabiames kaç haftalıksınız aynen adet ağrınızın bir kaç desibel fazlasını düşünün karın toplanıp sertleşir ağrı karından bel ve kaşığa yayılır farklı bir acı anlarsınız başlarda azdır zamanla sıklaşır ve artar aralıklarını bakın