Evet kızlar selamlar 17 Aralık mı 15 Aralık mı derken son kontrolde artık ağrılarımı fazla olduğunu söyleyip 15 Aralık’a Doktorumu beni alması için yalvardım. İlk oğlum 38+0da sezaryen olmuştu, ikinci oğlumun da gelişimi iyi olması sebepli 37+5e doktorum onay verdi. Son 2 hafta ili kere antibiyotik kullandım dişim sebepli artık hiçbir şeye dayanamıyordum.
Derken ameliyat günü gittik astım hastası olduğum için bana önce bir hava verildi sezeryan sonrası sıkıntı yaşama adına ameliyata girdim genel anestezi ile ameliyat oldum uyanmammaktan bu sefer nedense çok korktum çıktım ve önce çok şükür diyerek ağladım sonra sadece bebeği sordum iyi mi iyi mi diye çok şükür iyiydi kuvöze girmedi 2 kg 920 gram doğdu. İlk hamileliğimde 14 kg almıştım ama bu hamileyim hem de 0 kg fark ile doğuma gittim nasıl yaptım bilmiyorum ama porsiyonlar çok az azalmıştı çok iştahlı yemiyordum her istediğimi yiyordum ama bir yerde tıkanıyordum bazı şeylerden övme hissiyati geliyordu hamilelik biter bitmez bu his geçti tabi boğazım açıldı😂
Emzirmeye ilk olduğumda da devam edememiştim bunda da sütüm olmayacağını anlayarak direk üçüncü günden mamaya geçtik sorunumuz yok çok şükür ve gayet iyi gelişimimiz iki çocuk annesi olmak gerçekten çok enteresan bir şeymiş ilk oğlum gözüme bir ara Shrek yavrusu gibi gelmeye başladı😂
Bu arada ikinci sezaryenum ilk sezeryandan inanılmaz kolaydı beni zorlayan tek şey küreklerime kadar vuran gaz ağrılarım oldu gazım olmasa sezeryandan yana hiçbir ağrı çekmedim bile diyebilirim.
Biz de keyifler güzel umarım sizin delarınız güzel geçmiştir güzel geçer❤️