kvsronlerr tugcedm 6.haftadan 24.haftaya kadar kullandım fitil olarak zararından çok fayda için veriliyor erken doğum olmaması için
kubraturkkoc tugcedm olmaz tabi ki zaten gebe kalınca kullanılan bi şey 😄 Ama ağızdan alırsanız sizin için yan etkisi oluyo ben fitil olarak kullanıyorum en etkili haliymiş ve rahatsız etmiyor
selvi_g tugcedm hayır tabi ki bizim vücudumuzda progesteron hormonu bulunuyor hamilelik zamanında ciddi boyutta önem taşır rahim için çok gereklidir progestan da bu hormona ek olarak verilir yani vücuda destek için riskli durumlarda doktor hemen başlatır ben hamileliğimin başından beri sabah akşam vajinal olarak alıyorım 3 güne 1 de iğne olarak kullanıyorum aksine bebişin sağlığı için rahim kasılmasın diye rahmi gevşeten bir ilaç
atanamayansokrates Bir kac kere kullandım, aşırı bulantı, baş dönmesi, halsizlik yaptı bıraktım. Bebeğe Bir zararı var mı bilmiyorum
mac98 ghostty önlem amaçlı mı kullandınız yoksa kanama lekelenme mi oldu bende şimdi kendi isteğimle kullanıyorum önceden düşüğüm olduğu için doktor da 12. Haftaya kadar devam et dedi
damlasv tugcedm kanamam olunca kullanmaya başladım ama devam edemiyorum çok fazla yan etki yarattı yemek bile yiyemiyorum eminim böyle çok daha zararlıdır günde 3 demişti yatmadan önce 1 adet içiyorum o da uyuyacağım diye yine uykumdan uyanıyorum yan etkilerinden
elif_146 damlasv fitil olarak atın okadar belirti yaşamazsınız ben yatmadan iki tane fitil olarak kullanıyorum çok şükür iyi oral olarak aldığım da mahvolmuştum
damlasv elif_146 onu ben kullanamıyorum sanırsam su gibi akıyor hep çok sık idrara kalkıyorum tutmuyor hiç
3oglanannnesi tugcedm damlasv koyduktan sonra 40 60 dk arası yat yeter faydası olur attığı kalanı yani geri gelmesi normal
hollyymollyy Çok şükür gebeliğin de en başından beri her şey yolunda fakat geçmiş kayıplarımdan dolayı progestan kullanıyorum, doktorum 16.haftaya kdar devam ederiz dedi benimde içim rahat ediyor ister istemez :)
ozgeBudak006 Progestan çok güçlü bir ilaç zaten hamileler için kullanılan en çok ve güvenilir bir ilaç kanama yaşadıgım için ve rahımde kısalma oldugu ıcın kullanıyorum. Aksine kullandıkca kendimi güvende hissediyorum ☺ 17 haftalıgız doğuma kadar da kullanırım hiç sorun degıl yeterki bebek vaktınde ve zamanında gelsin
mac98 ghostty anladım peki güç içinde akıntılarınız nasıl ben gece yatmadan alıyorum ertesi gün ara ara beyaz veya su gibi akıntı oluyor
ghostty mac98 kullandığım dönem benim günde 4 kereydi. Dolayısıyla hep akıntı oluyordu ilaç kaynaklı. Normal yani posasını geri bırakıyor gibi düşünün.