bbberil benimde ayni sekildeydi doktorum zofer versi aldim ama eczanedeki abla sakin istifra etmeden kullanma vs diyince kemoterapi gorenler icin olan ilac oldugunu yan etkileri oldugunu ogrendim ve kullanmadim . Cok kötüydü. Gecmeyen sabah aksam gecn bi bulanti istifra. Dayanilmaz haldeydi. Sunlari yapinca biraz azaldi.
1.Sabah hareket etmeden kraker ya da muz ya da pirinc patlagi yiyip 10 dakika sonra kalkiyordum.
- Maden suyu kesiyor kesinlikle.
3 . Kesinlikle tok karnina yatmamak getekiyor. Dolu mideyle yatmak da cok zorluyor. Zaten birsey yenmiyor ama bazi gunler iyi gibi hissettigimde yemege yuklenip cok pisman olmuslugum var.
4 . En inemlisj ben progestan kullaniyordum zaten bulanti durumum var o da arttiriyordu gunduz aldigimda feci halde bula ti istifraya sebep oldugunu gorunce gece yapmadan once al.aya basladim.
Bunlari ebe bir tanidigim onermisti tamemn kesmese de asiri bulanti vw asiri istifra gecti biraz birseyler yemeye baslamastim . Bu arada hala aciktim mi midem bula nir ac da kalmamaya calis kraker vs olsun hep yaninda .