Tomriscvn Kızlar 23 haftalığım gebeliğin başından beridir beyaz sulu akıntım oluyor.Doktorum 1 buçukluk suya 1 su kapağı sirke ekleyip silebilirsin dedi.Hiç böyle birşey yapan oldu mu nasıl kullandınız acaba hergün zarar verirmi ki endişelendim 😀
beyzzsenturkkk Tomriscvn annem enfeksiyonunu böyle geçirdi onun baya ilerlemişti tabi hamileyken denemedim ama sirke her şeye deva suyrs seyreltilmesi lazım ben duşta kullanıyorum saçıma vücuduma kızıma da
Keziban Tomriscvn hiç kullanmadım ama organik sirke olursa daha iyi olur diye düşünüyorum market sirkeleri tam sirke değil
minikcivciv89 Tomriscvn aynen doktor banada böyle tarif verdi akıntın olursa böyle yap dedi ben yapmadım ama akıntım çok değildi
Tomriscvn beyzzsenturkkk Evet ya cidden öyle canım doktor zararlı olsa söylemezdi ama detay vermedi mesela hergün mü kullancam falan demedi hiç bende zaten detaylıdan çıkmıştım sormak aklıma gelmedi 😀
Tomriscvn Keziban Evet annemin yaptığı var yaparsam ondan kullanırım canım diğerleri zaten çok asidik keskin oluyor ya
yaseminis Tomriscvn bir su dolu kabın içine biraz döktüm yıkadım orayı her gün yapmadım bir kaç kere yaptım ne yalan söyliyim
Elisa0110 Tomriscvn bnm doktorum önermedi vajinanın florasını bozabileceğini bu nedenle enfeksiyona daha yatkın hale gelebileceğini söyledi
Tomriscvn Elisa0110 Benimde hiç bilgim yoktu doktorum söyledi demekki doktorlar ikiye ayrılıyor bu konuda bilemedim canım
rabia06rabia Tomriscvn ben kullandım benimde senin gibi enfeksiyon oluyorum surekli doktor ilaç veriyodu ama gecmiyodu sirkeli suyla gecti