melegim91 Karma Kesinlikle mihra kızımın ismi iyiki koymuşum isminin anlamını taşıyor çok sevecen sıcakkanlı aktif bir çocuk 3.5 yaşında olmasına rağmen
Tortilla Karma lütfen mina koymayın okulda erkek cocukları küfüre ceviriyır ismi basına a harfi koyup mihra cok guzel
beyzzsenturkkk tugcelice07 esimde 2 gündür meyra istiyorum diye tutturdu bende âlâ koyalım diyorum bi ara lidyaya takılmıstı simdi meyraya takıldık😩
ahaha1212 melegim91 aaa aynı benim kızım ismi mihra çok gülüyor çok sosyal herkes tarafından seviliyor 😂 benimkide 2 buçuk yaşında
Dygkyz Bu isim işi gerçekten çok zor 20 tane isimden oluşan bir liste hazırladım herkese sordum yani sevdiğim kişilere kardeşim eşim annem filan hepsine de bir kulp taktılar pek bir şey kalmadı yani ben de kız isimleri önerisini açığım
mlsmrtgl Dygkyz isme kulp bulmak isteyen buluyor. O yüzden kimseye sormayın. Her ismi bozmak başkalastırma çok basit.
busrabaskal Karma ilk kızım mihrişah 2. De kız öğrenirsek mihre düşünüyoruz yanına bir isim daha alarak.mihre deki e harfi daha kibar