kelebek_2 Kızlar 7+1 deyim mide bulantım hep var öğürme var kasık ağrılarım desen geçmiyo bu nolcak böyle sürekli sürekli ya kanamam yok ama ağrılar bitiriyo ya
dgngr kelebek_2 Ben muz yemiştim onun etkisi oldu mu bilmiyorum. Maden suyu içmiştim. Limon yemiştim. Doktoruna sor sorun yok derse dene. Ben canım istediği için yedim ama çok sık yedim. Bulantı sorunum olmadı.
AycanTemel kelebek_2 Benimde kasık ağrım cok oluyordu 20. Haftaya kadar normal dedi birde mide bulantım da vardı Bana bi ilaç yazdı gece 11 de sabah 7 de aç karnına cok fayda etti onunla duruyorum diyebilirim
beyzzsenturkkk kelebek_2 ilk 3 ayım şiddetli bulantı ve tansiyon düşüklüğüyle geçti yarın 27 haftalık oluyoruz 2. gebeliğim ilki tabi daha rahattı hiç kusmadım zorlanmadım hepsi aynı olmuyormus🥲
Gks_01 kelebek_2 mide bulantınıza muz , patates iyi gelir ben bi ara sadece yayla çorbası içebiliyordum . Kasık ağrınız da zamanla azalır başlarda çok normal (kanama yoksa) 2. Trimesterde rahatlarsınız
kayrosmom Geçmiyor hayattan soğutuyor Allah sabır versin canım. 13-14. Haftaya kadar çektirir sonra geçiyor inşallah