selvi_g ikiz gebeliklerimden birini kaybettim denizli de önerebileceğiniz bir perinatolog var mı diğer bebeğim yaşıyor 9 hafta bitmek üzere
bsrmnts selvi_g Ben Devlet hastanesinde Murat Levent Dereli’ye gidiyorum. Biraz soru sormayı vb. çok sevmiyor doktor. Biraz ciddi bir suratı var ama iyi bakıyor. Onun dışında bilmiyorum. Kendimin bildiğini söyledim. Sen iyice bir araştır.
semademiryay selvi_g özel sağlık hastanesinde çağrı güven var alanında uzman muayene ücreti biraz pahalı diye biliyorum ama gidenler çok memnun
bsrmnts selvi_g Mhrs’de tam 10.00′da randevular açılıyor. O vakitten sonra takip ediver. Diğer zamanlar randevu bulunmuyor pek.
Aaayseeert selvi_g çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor arkadaşlarım alanın da uzman birisi bence ona gitmenizi tavsiye ederim
selvi_g semademiryay evet çok pahalıymış o yüzden gitmicem nazan başak yıldırıma gidicem oradan randevu aldım
selvi_g bsrmnts hastaneyi aradım maalesef 1 doktorumuz var ve dolu dedi isterseniz gelin doktorla görüşün dedi de özele geçtim ya artık
ts1 çağrı güven ve Nazan hanımın fiyat bilgisi aynı benimde detaylı usg vaktim geliyor fiyat araştırıyorum Babür kaleli hakkında bilgiiniz var mıdır ?
ts1 ben daha dün aradım ve ikisi de 7 bin fiyat verdi sadece çağrı beyin sekreteri ikiz gebelik mi tek gebelik mi diye soruyor ona göre değişiyor sanırım fiyatı