birminikkalpp 6+1 haftalık hamıleyim dün kontrole gittim keseyi ve bebeği gördük ancak kalp atışı için haftaya çağırdı benım asıl sormak istediğim bulantım hiç yok olmaması benım açımdan iyi birsey tabiki ama bu tarz belirtilerin olmaması bebeğin saglıksız olduğu anlamına gelmiyor değil mi bir yerde oyle bir yazı okudum sizlerde ne zaman başladı kalp atışını ne zaman duydunuz?
aysemomyy birminikkalpp o haftalarda bende doktora gittim kalp atışını duymadık 1 hafta sonra gel dedi şuan 7+3 deyim bugün kusmalar başladı 🥹 7+6 da da doktor kontrolüne gidicem bakalım kalp atışını duymayı umuyorum
cokkasmabeabi birminikkalpp üçünde de yaşamadım öyle bulantı vs. Sapasağlam çocuklarım var. Her gebelikte olacak diye bişey yok
aysemomyy birminikkalpp inşallah sizde telaş etmeyin bu haftaya kadar ben hamileliğimi unuttum resmen o derece mide bulantım kusmam yoktu 😆 olmasa daha iyiydi ama nasip artık🌸 sizde sağlıkla kavuşursunuz umarım ♥️🌸
Srphll1 Kalp atışını 6+4 te duydum 7.haftadan sonra bulantım başladı. 34. Haftaya girdim bugün, hala bulantılarım oluyor prilam kullanıyorum gece yatmadan. Ne güzel bulantının olmaması 😅Sağlıklıdır bebiş bence onunla ilgili değildir.
birminikkalpp Srphll1 Tabiki olmaması cok iyi insallah hiç olmaz kalp atışıni bir duyarsam rahatlicam bakalım 🥰 size rabbim kolaylık versin saglıkla kucağınıza alın inşallah🌸
nevinbulyaman @birminikkalpp 6. Hafta başladı mide bulantıları bugün 9+1 olduk hergün 10 kere en az kusuyorum
aysemomyy nevinbulyaman hiç koyu kahverengi kusmanız oldu mu ben bugün öyle bir şey yaşadım mide kanaması olabilir vs denildi doktora gitmedim ama
bilgenur29 birminikkalpp benim bı arkadaşim hiç bulantı ve yaşamadı nerdeyse dogurana kadar gezdi durdu gayet sağlıklı bebegide kendisi de herkesin belirtisi aynı olmaz benim 6. Haftada başladı bulantılar 23.haftaya giriyoruz yarın halâ geçmedi ilk haftalara göre azaldı ama herkesin bünyesi farklı oluyor benim normalde de koku hassasiyetim vardı midem çabuk bulanirdi zaten
afraklc birminikkalpp ilk bebeğimde hiç midem bulanmamıştı bunda ise çalar saat gibi akşam 6 olunca midem bulanmaya başlıyor ahahahahah her hamilelik farklı belki bunda bulanmaz diğerinde bulanır sağlıklı olup olmamasıyla alakası yok canısı
birminikkalpp afraklc Bu benim ikinci ilk oğlumda sürekli bulamıyordu 4 ay kustum 6 hafta da baslamıstı onda
afraklc birminikkalpp bende bulantılarımın geçmesini bekliyorum bu süreçte kilo bile verdim :( Allah yardımcımız olsun
uzunlar birminikkalpp öyle bir şey yok canım kimisi asla belirti yaşamaz ben sanırım 7-8 haftalarda başlamıştı