1Sevgiiii Geçen ayda aşılama olmuştu ama onda letu kullanmıştım. Bu defa dr klomen kullanalım dedi 2 Yumurta gelişti bakalım inşallah bu aşılama tutar. Üst üste olunca olasılık artıyor deniliyor bakalım
Minnakminik @Hana20 @1Sevgiiii @Sudemirhan benim umudum azaldı, aşırı derecede regl belirtisi yaşıyorum üzüldüm.
Hana20 Minnakminik Progestan dan kaynaklanıyor olabilir hemen üzülme. Benim de hiçbir belirti olmaması canımı sıkıyor 😅 Yarın sabah bi test yapıp şansımı deneyeceğim
nursema123 Bende 16 şubatta oldum 15. Günde testi yapıcam 3 Mart sabahı bu 2. Ayım 2. Denemem geçen ay tutmadı bu ay inşAllah olmuştur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Minnakminik nursema123 amin inşallah olur ikinci denemede. Bana doktorum 12. günde yapalım dedi testi.
Minnakminik Hana20 benim de adetim tam zamanında geldi, negatif çıkınca progestanı bırakmıştım iki gün sonra hemen geldi düzenli bir şekilde.
nursema123 Evet tam zamanında geldi çok şaşırdım hatta 7 aydır kendi kendime adet olamıyordum pcoss olduğumu söylediler. Bu ay bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Hana20 nursema123 Anladım teşekkürler. Benim zaten normalde düzenli de iğneler progesteran aşılama işleminden sonra lekelenme filan acaba etkiler mi diye merak etmiştim. Demek ki sıkıntı olmuyor.
nursema123 Hana20 bende çok iğne kullandım 2 kutu letu kullandım ama adet günümde hiç şaşma olmadı normal kanamamla 5 gün adet oldum bu ay aynı serüvene tekrar başladık
Hana20 Minnakminik En sağlıklısı ama dayanamıyorum erken gebelik testim vardı bi deniycem😅 Hiç belirtim yok ya o yüzden pek umudum da yok zaten
nursema123 Bana da 15. Gün dedi 15 günden önce yaparsan yalancı pozitif görürsün dedi İnşAllah hepimiz için bu ay olur sağlıkla alalım kucağımıza
nursema123 Minnakminik evet ilk çocuğum olacak inşallah 3 yıldır evliyim bu zamana kadar hiç problemim yoktu doğum kontrol hapıyla korunuyordum bıraktıktan sonra olanlar oldu 1 yıldır deniyoruz olmuyordu geçen ay tadaviye başladık
Hana20 Minnakminik Hayır yarın sabah yapıcam. Elimdeki test 20 ıu yu algılıyormuş o yüzden yarın sahura kalkınca bakıcam