silossbaris Arkadaşlar doktorum 2,5mg folik asit başladı fazla değilmi sizcede normalde bu miktarın 4de1i kadar belkide daha az alması yeterli oluyor gebelerin .aranızda kullanan varmı
bilmemben silossbaris folic 1 verdi 0.4 mg sanirim folbiol kullanıyordum 5 mg gebelikte önerilmez kullanma dedi
bebismm silossbaris Ben 5.haftadayım 5mg kullanıyorum. Tüm gebelik + emzirme boyunca kullanacağımı söyledi doktorum
irmkkck silossbaris Çok şükür şu an 14+3üm Fetal DNA yaptırdım temiz çıktı her şey, folik asit 12. Haftada kesildi şu an multivitamin kullanıyorum.
irmkkck irmkkck Her hekimin öngörüsü farklı oluyor 4. Haftada hamileliğimi öğrenmiştim Folbiol vardı evde hamilelik öncesi kullanıyordum düzenli olmasa da onun mg olarak fazla geleceğini söyledi o yüzden folidoce başlatmıştı
silossbaris irmkkck Anladım bende araştırmalarımda fazla folikasitin bebeğe zarar vereceğini gördüm oyüzden biraz tedirgin oldum bende henüz 6+6 dayım oyüzden endişelerim fazla ,bilgim olmadığı için
aframoms13 silossbaris folik asitin fazlası zaten idrarla dışarı atılıyor. Kullanmamak daha riskli bence 🌹
irmkkck silossbaris Evet birçok konu aklımıza takılabiliyor bu süreçte ama doktorunuz en iyisini bilir siz kullanımını ihmal etmeyin yine de dozunu ne kadar verdiyse çünkü nöral tüp gelişiminde çok önemli 🌸
bilmemben bebismm açıklama yapmadı sadece bırakmam gerektiğini gebelikte onerilmedigini söyledi kullandığım zamanlar için uzuluyordum demekki bazı doktorlarda veriyor
bebismm bilmemben bende anne karnında folik asit eksikliğinden dolayı omurilik anomalisi var. o yüzden 400mcg kullanıyordum 5mg kullanmam gerektiğini ve emzirme dahil tüm süreçte devam etmem gerektiğini söyledi