yaseminya Hanımlar 34 haftalık hamileyim.yaklaşık bir haftadır,sürekli uyku hali var.geceleri uyumakta zorlanıyorum,o yüzden mi gündüzleri böyle anlayamadım.sanki hamileliğin ilk dönemlerindeki gibi,heran kafamı koyup uyuyasım var 😕sizde durumlar nasıl?
suragungor yaseminya uyu askim her uykun geldiginde uyu cok uyudum diye dusunme daha cok uyu 17 gunluk bebegim var uykular haram oldu hamileyken cok uyurdum ama aklim hala uyumadigim zamanlarda😂
rem_aden Ayyy aynı şekildee 34teyim, uyandığımda bile gözlerim yanıyor, böyle bi halsizlik bitkinlik uyku haliiii 🥲
yaseminya clkmry aynen,kalkınca bir süre o enerji ile iyi gidiyorum,hatta bazen diyorum ki,aa bugün çok iyiyim,öğleden sonra yine devriliyorum bir yerlere 🙃
rem_aden elifakylclk midem çok yanıyor benim zaten, hiç bişey yemek istemiyorum o yüzden şişkinlik de çok oluyor yemeklerden sonra
yaseminya elifakylclk evet bende de ,bazen sırf aç durmayayım bir zararı olur belki diye yiyorum,acıktığım için değil.
yaseminya suragungor yaa🙃 bende çok uyumayayım diyorum.ama doğru diyorsunuz,tadını çıkarmak lazım 😂sağlıkla büyütün inş 🤲
yaseminya elifakylclk şimdiye kadar iyi gidiyordum ,ama bu aralar dediğiniz gibi aynı😕o yüzden yediğimde kilo yapan şeyler yiyorum,kaşar peyniri,muz,yumurta,yoğurt gibi.inşaallah bu günleri de güzellikle geçirip,sağlıkla kucağımıza alırız 😊
suragungor yaseminya cok tesekkur ederim insallah saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz hamileligin tadini cikarin 🌸