Yeter-1234 serenaybektass ultrasyonda net kız belli olmadı mı üç çizgi yani gördün mü öyle yoksa sakladı mı hep kendini
serenaybektass Yeter-1234 aslında kadın doğum doktoru üç çizgiyi gördüm, demişti ama ayrıntılı ultrason da perinatoloji doktoru baktı ve erkek oldugunu söyledi, ortadaki cıkıntısına kadar gösterdi
serenaybektass Fat_maa devlet canım tek doktor kız dedi erkek oldugunu ayrıntılı ultrason da perinatoloji doktoru söyledi
Yeter-1234 serenaybektass görüp sana söyledi mi bak üç çizgi diye benimkini gösterdi bana ve plesanta aşağıda dedi acaba bağlantısı var mı
Fat_maa serenaybektass anladim peki sizin hissettiigniz neydi. varsa ulstrason goruntu atarmisinz. banada 17 haftalikken kiz dedi ama ben erkek hissediyordm 4 martra detauli usg e var bakalm
serenaybektass Fat_maa aslında bende başından beri erkek hissediyodum sadece doktor hislerimi değiştirdi kız diyerek kendimi tamamen kıza hazırlamıştım erkek diyince bayaaa Bi şoka uğradım eğer imkanınız varsa kücük tıp merkezlerindeki kadın doğuma görünün cinsiyet için
serenaybektass Yeter-1234 14.haftada gittiğimde üç çizgiye benzer Bi çizgi gördüğünü söylemişti ama bebeğin pozisyonu çok uygun değildi ayrıntılı da daha belli oldu biraz da bebek büyümüştü