dilankozan 21+3 gebeyim kızlar ilk başta gayet iyiydi ama 1 haftadır falan piercing bölgem kaşınıyor ve sanki çekiliyor gibi biraz çıkarınca rahatlıyorum gebe piercinge geçeceğim sizce etkili olur mu kullananlar ne yaptı doğuma kadar kullanan var mı aranızda
pablola dilankozan ben çıkardım hamile olduğumu öğrenince gebe piercing olduğunu bilmiyordum şuan üzdü 😁🥹
fatmaa51 dilankozan hiç takmasanız olmuyor mu 🥰 zaten ağırlaşıyorsunuz birde onunla uğraşmayın canınızı yakmasın
lotusflowers dilankozan ben hamile piercingi aldım bir süre kullandım ama onunlada rahat edemedim. Hem sürekli kıyafetlere falan takılıyo yada aşağı kayıp top yeri deliğe baskı yapıyo. En son göbek deliğide dışarı doğru çıktığı için inanılmaz rahatsız etti o yüzden çıkardım kullanmıyorum ama delik kapanmıyo arada bir piercingide takıp çıkarıyorum kapanmaması için
perapellla dilankozan ben de aldım ama bir süre sonra karın çok gerginleşiyor, fazla takamadım çıkardım
dilankozan fatmaa51 galiba öyle olacak çıkaracak gibiyim doktorum bı sorun olmaz doğuma bile girebilirsin dedi ama göbeğim çıkmamasına rağmen derimi çektiğini hissediyorum 🥹
pablola dilankozan valla zaten bi göbek deliği kalmadı ki bende dümdüz biçimsiz bişey oldu her gün farklı bi hal alıyor 😁🥲😁