060436 akc06 hım anladım güzel haberler alırsın inşallah bende Necati hocaya gidiyorum çok memnunum ondan 3 taramayı geçen hafta verdim daha sonucu çıkmadı oda
gunesgunesgunes Randevu alınmıyor. Sabah erken saatlerde tıbbi genetik polikliniğinde siramatikten sıra alıyorsunuz. 8 de mesai başlıyor. Siraniza göre çağırıp evrak ve ödeme işini halledip tekrar cagirmalarini bekliyorsunuz. Saat 10da doktor geliyor. İkili taramaniz ve son ultrason görüntünüzü yanınızda bulundurmanızda fayda var. Kan verip teslim ediyorsunuz. Pıhtılaşma olur mu diye 15 dakika bekliyorsunuz. Sonra işiniz bitmiş oluyor
nesli1453 akc06 valla benim ikili testim temiz cıktı doktorum dörtlüde yapalım dedi tamm dedim ultrasyonda hersey normal gözüküyor ama dörtlü 1/50 çok yüksek risk cıktı amniyosentez yaptırmamı istedi yaptırdım sonuc bekliyorum şimdi 😒
akc06 nesli1453 amniyosentez nasıl oluyor acaba bana nipt önerdiler sadece inşallah güzel gelir sonuçlarınız 🤲🏻
akc06 060436 belki o gün yoğunluktan öyle denk gelmiştir bilmiyorum bir kere gittim forumda da çok memnun olan var
060436 akc06 olabilir çok hatası oluyor genelde bende sabah değil öğleden sonra gitmeye çalışıyorum ben
1905_1 Bir yakınımın ikili testi temiz çıktı, sonra dörtlü test yaptırdı, problem var dediler bebek down sendromlu olabilir dediler.amniyosentez yaptirdi şükür temiz çıktı. Sizin de öyle olur inşallah
flz3576 akc06 2 li test iyi çıktıysa 3 lüye gerek yok çoğu zaman yanıltıcı çıkıyor insanlar üzülüyor veya yanlış işlemler yapılıyor bence gerek yok tabi siz bilirsiniz yinede