dgngr Güncel doğum fiyatlarını merak ediyorum. Hastaneyi aradım gelince söyleyebiliriz diyolar. Çok sinir bozucu. Daha normal mi olcak, sezeryan mı onu bile bilmiyorum.
dgngr yigithanleyla 40.000 tl ye doğum yaptı geçen gün bi tanıdığımız. Yarım narkozla olmuş. Şanlıymış doktoru. Kendim şçin öğrenemedim.
eminemirr yigithanleyla beş gün önce 32500 bin tl spinal anestezi ile sezeryan oldum çift kişilik oda 30bin özel oda 32500
eminemirr dgngr beş gün önce 32500 bin tl spinal anestezi ile sezeryan oldum çift kişilik oda 30bin özel oda 32500
eminemirr yigithanleyla rica ederim evet dahil ben bir gece fazla yattım extra 9500 tl ödedim kan uyuşmazlığı iğnem vardı onun için 5000 tl ödedim. Eğer kontrollerini devlette ya da başka hastanede yaptırıp öztanda doğum yaparsanız onların fiyatı 40bin tl sistemden görüyorlar
dgngr yigithanleyla aynen. 15 inde gidicem kontrole. Normal düşünüyorum ama sezeryanı da sorarım. Söyler mi bilmiyorum. Telefondayken ödeme zamanı belli oluyo dedi. Ben devlette normal düşünüyorum.
yigithanleyla eminemirr cok teşekkür ederim zamanımız var daha ama öğrenmek istiyor insan 3 aşağı 5 yukarı rabbim saglikla büyütmek nasip etsin sizede bendede vardı kan uyusmazligi 28nci haftada devlette yaptırdım
yigithanleyla dgngr rabbim hakkımızda en iyisi neyse onu versin benimde ilk gebeligim aslında ama sürecim biraz zorlu geçiyor serklajliyim ve yatıyorum surekli yattığım icin normali pek düşünemedim kas kaybından dolayi yine allah bilir ama devlettede baya zorluyorlarmis normale o yüzden önlemini almak istiyorum
dgngr yigithanleyla Amin cümlemizin inşallah. Yok asla devlet kötü değil. Özelden daha güzel. Devlette doğuranlar var. Maddi sorunun varsa devlete git ebeye söyle gezdirip sorularını cevaplasın yardımcı olsun sana. Sağlık sorununu söylersen sezeryan için doktora imzalatabilirler eğer engelse. Sen düşünme bunları. Benim de ilk ve devlette doğum yapan çok. Durumum var ama özele gerek duymadım.
yigithanleyla dgngr durumumdan ziyade riske atmak istemiyorum pek bilmiyorum hamilelik psikolojisimi artik hersey uygunsa normale zorluyorlarmis diye duydum sadece perinatoloji takipliyim ozeldede isa hoca ilgileniyor halbuki hepsi risk biliyorum ama atamadım bu psikolojiyi