sudekaplan Bebeğim 8 günlük oldu önceden daha sık ve çok emerdi iki gündür resmen çok az emiyor birde kendini çok sıkıyor fazlasıyla kusuyor neden öyle bilmiyorum şimdi kucağıma alıyorum emzirmek için 5 10 dkka emiyor geri uyuyor uyandiramiyorumda sizdede bu sorunlar oldumu
melisasak35 sudekaplan uyandır tekrar emdir böyle bi durumda belki meme reddi yaşıyorsunuzdur yada sütünüz yetersiz olabilirmi bilemedim emzirme şeklinizdende kaynaklı olabilir doktorunuza danışın bence
Fizikcifizik sudekaplan gazi oluyor olmasin? Gaz onlari cok kivrandiiyor ve meme emmeyi bırakıyorlar. Masaj yapin internette videoları var.
Fizikcifizik sudekaplan bu arada uyuyor diye bırakmayın uyandırıp belli zaman aralıklarında emmesi gerekiyor. Yediğiniz şeylere dikkat edin annesine sütünden direkt gaz geçer özellikle yemeklerine kimyon katın, rezene icin, ben bebeğimde cok faydasını gordum
3kedili2bebekli sudekaplan gazını hem alttan hem üstten çıkarmanız gerekiyor her beslenme sirasind arasında sonrasında üstten gaz çıkarın mutlaka çıkmıyor demeyin baya bir uğraşın youtubeden videolar var bakın mutlaka çıkmalı bir de ortam çok sıcaksa bunalıp uyur emzireceginiz zaman şapkasını eldivenini kundagini çıkarın üstü kalınsa inceltin nemli bezle rahatsız edin uyanık tutun çenesini dürtün o şekilde uyanır
3kedili2bebekli sudekaplan o zaman dediğim gibi soyup rahatsız etmeniz gerekiyor başka yöntem yok malesef