birerkekannesi__ Kızlar merhaba 37. Haftaya girdim bugün az önce lavaboya gittim afedersiniz peçeteyle silerken böyle nokta kadar kahverengi leke gördüm nişan mı oluyor ? 😱
Sinem011 birerkekannesi__ nişan doğumu başlatmıyor tabi devamı gelirse tıkaç açılmıstır doğum başlamıştır ama bir defa aktıysa devamı gelmiyorsa doğum başlangıcı değil benim 4 şubatta geldi kırmızı sümüksü şeklinde devamı gelmedi hiç sancım agrım yok 38.haftaya geçtim
birerkekannesi__ vanilya_kokusu_ ya internetten bakınca açık pembe kırmızı kahve diyor akıntım da arttı 2 gündür sümüksü şeffaf 🙄
yaprak098 Bir doktora sor yinede istersen ama belki ilişki vajinal kontrol vs olduysa ondanda gelmiş olabilir
birerkekannesi__ yaprak098 ikisi de olmadı canım 2 haftadır ilişki yok çatı muayenesi de olmadı daha Salı kontrolüm
birerkekannesi__ vanilya_kokusu_ kasılma var belime şiddetli ağrı vuruyor ve vajinada aşırı baskı var ya
momsy birerkekannesi__ bende 38 de geldi pembemsi sümük gibi haftan cok erken değil canm zamanı gelmişse eger kimse tutamaz