ozo_ Anneler merhaba fetal DNA yaptırmam lazım ama ankarada neresi güvenilir bilmiyorum yaptıran ve sonucu gerçekten doğru olan varmı ? Çok okuyorum sonuç negatif gelip bebeği sendromlu olan annelerin hikayelerini
Birdbox ozo_ hiç düşünmeden İntergen’i öneririm zaten firma Ankara’da Ben daha önce orayı amniyosentez işlemi yaptırmıştım hızlı bir şekilde sonuç verdiler ve detaylı olarak baktılar aynı zamanda firmanın kurucusu Serdar hoca arayıp aklımda kalan soruları tek tek sormuştu ben çok memnun kaldım Çok şükür şimdi yolunda giden bir hamileliğim var hiç düşünmeden 11. haftam da fetal dna yaptırdım yine aynı şekilde üç sayfalık bir sonuç çıkardılar bir sorun da çıkmadı Hem Türkiye’de hem de senin şehrinde olan bir firma boşu boşuna yurtdışına göndermene gerek yok aklında olan bir soru varsa çekinmeden Yediyirmidört arayabileceği bir işletme aynı zamanda
irmkkck Ben Nevagen’e yaptırmıştım her şehire ulaşıyorlar İstanbul’a gönderiyorlar, sonuçlarım 10 iş günü gibi bir sürede ulaşmıştı. Nipt Plus olarak geçiyor daha detaylı bakıyorlar hastalıklara
damla6565 Bende geçen hafta nevagende yaptırdım sonuçlarimi bekliyorum evime gelip kan aldılar benden temsilcimiz de gayet kibar her sorumuza cevap veriyor saat kaç olursa olsun bakalım testin sonucu ne çıkacak heyecanla bekliyoruz 🥰