SeymaGr Bunu gebeligin her başında herkezden duymaktan sıkıldım gerçekten ekşi yiyorum hemen kız tatlı yiyorum erkek sizce ne kadar Doğru ??
Seeydanur SeymaGr doğru değil canım hamileliğim boyunca ekşili şeyler yedim ama oğlum olacak hala tatlı şeylerle aram yok bu bence annenin önceki beslenme şekliyle de alakalı hamilelikten öncesinde de tatlı şeyler sevmezdim şimdi de öyle
Seda5892 SeymaGr çikolatayı falan çok seven ben şimdi bakamıyorum bile tiksiniyorum ekşi yiyorum devamlı sonuç erkek dedi doktorum 😍
Ayguns SeymaGr doğru değil canım bende ara ara bi ekşi şeyler aşerdim bi tatlı . Ortası yoktu. Bebeğim erkek inşallah..
Hgece Ben hamileligimin başında tatlidan tiksindim resmen. Nerde eksi tuzlu bişey varsa oni yiyip iciyordum. Cinsiyete gelince ikiz erkek 😊
Slnrhz Hgece bnde ikiz bekliyorm allahın izniyle bnde tatlıdan tiksindim ekşiye yöneldim inşaaalllah bnmde öyle olur meraktan çatlayacam daha 11+3
dogankader İlk bebeğim erkekti limon yedim kilo kilo 2.ciye hamileyim kız ondada limon yedim bence alakası yok tatlıyla ekşiyle😆😆
Selenaygur SeymaGr hic dogru degil hamileligin basindan beri tatli yiyorum deli gibi ki normalde asla bu kadar cok yemem ama kizim olucak insallah 😊
23Zumra SeymaGr ben inanmiyorum cunku normalde tatli cikolata vs hic sevmem ama hamileligimde en cok onlari canim cekti bide tursu suyu kizim olucak
SeymaGr Bende şuan kraker elma salatalık yiyorum başka brşey yiyemiyorm tatlıda arada çekiyor ☺️ Bizim genelimizde var ama hemn yorum yapmak hamile kaldınmı ne yiyorsun eklişşmi tuzlumu artık yeter dedim yani hemen cinsiyet ögrensem rahatlıcam
Gkayra SeymaGr Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum ...ben sürekli turşu yedim,ekşi tuzlu şeyler istedi canım 😋ama erkekmis ,o yüzden herkesin bünyesi farklı ,diye düşünüyorum...hayırlı bebisler diliyorum...🤗ve güzel doğumlar....
Shylkyc SeymaGr hiç bir alakası olmadığına eminim ama ben tatlıdan tiksinip elimde limonla ve yeşil elmayla gezdim. Kızım olacak 😀👶 ekşi ayşe bende tuttu yani 😀 tam tersi olan arkadaşım da var.
SeymaGr Shylkyc ya sende tutmuş 😃 Allahım saglıklı kucagına versin inşallah bende salatalık yiyorum yeşil elma başka yok limonu yedmmi midem cok yanıyor
Shylkyc SeymaGr içini ne bastırıyorsa bir süre onu elinden düşürmüyorsun 🙂 sonra sonra canın birşeyler çekmeye başlıyor.
Eda0509 SeymaGr doğru olduğunu düşünmüyorum canım. Bende tatlı asla yiyemem. Eksi yedim hep. Erkek olcak inşallah 😊
kocisininprensesi SeymaGr vallahi deli gibi tatlı yedim ki hala da yiyorum ekşi hiç sevmemde yemedim ama kızıl olucak inşallah 🤷🏼♀️
Deletedmom0909 SeymaGr tamamen yanlış hurafe onlar yedigin şeye göre cinsiyet belli olmaz canım boşver sen milleti bende hep ekşi yiyorum bebeğim erkek😊