kahvesever__ annekiz6141 Dün ki menüm Patates yemeği El yapımı etli mantı Salata Baklava Bugün ki menüm Şehriye çorbası Kızartma (kabak,köfte,patates) Salata 🥗 Puding
annekiz6141 kahvesever__ ohh afiyet olsun benim dünkü menu devamke😅 2 buçuk kişiyiz arttı dünden baya şey hiç bişey yapasim yok zaten kafam da çok ağrıyor 🤦♀️
annekiz6141 saziment bu kizartma türü şeyleri nasıl ayarliyorsunyuz mesela ben sıcak yeme taraftariyim soğudugu zaman yiyesim hiç gelmiyor 🙊
saziment annekiz6141 bacım 18.40 gibi ezan okunuyor ben sebzeleri 1 saat önceden doğrayıp suya ıslayacağım sonra 18.00-18.10 gibi yavaştan kızartmaya başlayacağım tabaklara koydukça üstüne kapak kapatıyorum sıcak kalıyor genellikle
annekiz6141 maco61 bacım bende de var menu ama ben uymuyorum ona sorun şu hiç bişey yapasim gelmiyor 😆😆😆😆😄😄😄
Siyah2418 annekiz6141 bugün patlıcan yemeği pirinç pilavı cacık yaptım oruç tutmuyorum kusuyorum yeni hamileyim canım hiç birşey çekmiyor yemek yaparken bile ögürüyordum insan kaçıncıya hamile olursa olsun her hamilelik ilk gibiymus yaaa perişan oldum 😔
annekiz6141 Siyah2418 ben şükür atlattim o evreleri ama kizimda dogurana kadar cekmistim şuan 21 haftalığım şükür yapiiyorum herşeyimi ama çok yoruluyorum..
Siyah2418 annekiz6141 ne güzel araları kaç ay olacak ya da yaş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲