Weenie  Nilüfer medicabil hastanesi SEREN OĞUZ ultrason fotoğrafi… Bu ne?! Bebeğim yüzünü ne kadar güzel göstermişken makinayı kullanamaması dalga geçer gbı a4 kağıdına basıp böyle vermesi. 3 doktor takipli olduğum halde kilosunu 700 gram az söyleyip boyunu ölçememesi. BENCE kesinlikle gebeler uzak durun
1_2_3_4 Weenie değişik çıkmış tam net görüntü vermemiş özel de olsa işini iyi yapan doktor bulmak zor
melisasak35 Weenie bende özele giderken benimde bu şekilde verildi ama detaylı ulturosonda böyle vermişlerdi bunda bi sıkıntı yok bence
Weenie 1_2_3_4 maalesef a4 kağıdına veren çok doktor var ama çekemiyo etrafı simsiyah suratın yarısı yok böyle bi rezillik yookk
Weenie sln112 keşke ilk başta fotoğraf için gittiğimde makinamız çok derece iyi kaliteli diceğine yetersiz kalabilir diye uyarsaydı 4500 lira kolay kazanılmıyor 🤷🏻♀️
Weenie Bykessra işte bende bu noktada çok sinirleniyorum beceremiyosan başka doktorlara laf etme makine harika bebek kendini göstermiyor deme. Karşında cahil insan var gibi. Sanki parayı kolay kazanıyoruz
Weenie damla6565 söylediğimde cihazlarımız son derece kaliteli dedi 🤷🏻♀️ orasını bilmiyorum ama ultrason fotoğrafı ile alakası yok çocuğun suratı yok yarısı simsiyah
kbrizm Weenie allah bilir kaç para verdin bu arada nilüfer Medicabil hastanesi pişmanlıktır yaklaşık 3 sene önce ilk doğumumu orda gerçekleştirdim doğumdan sonra kontrole bile uğramadım..
Weenie kbrizm kesinlikle çokkkk büyük pişmanlıkmış çok! Bebeğin kilosunu 800 gram az söylemesine mi yanayım bebeğin boyunu ölçememesine mi yanayım aylık tekrar tekrar para ödeyemeyecek olmamı . Herkes bilsin öğrensin kimsenin canı yanmasın boş yere o yüzden heryere şikayetimi yaptım zaten🤍
aslhnkrts9 Weenie mail attırsaydınız keşke görüntüleri , çıktı da böyle oluyo maşesef , bende doktor bakarken gayet güzel görünüyordu , cihazın ayarlarıyla alakalıdır kötü bi deneyim yaşamışsınız
Weenie aslhnkrts9 gerekli ilgili tüm birimlere şikayetimi sağladım 🙏 doktor bakamıyor ki ve olmadığını söyleyip eski ultrason fotoğraflarını gösterdiğimde saçma sapan bahaneler kilosunu 800 gram az ölçtü boyunu ölçemedi bunu dile getirdiğimde diğer doktorların makina kullanmasına ilişkin suç atmalar. Diğer doktorlar bir önceki hastanın bebeğinin kilosuyla bizimkinin kilosunun ortalamasını veriyormuş 😂😂😂🤣 o hep makinayı sıfırlarmış ondan öyleymiş.
kavalakurabiyesi Weenie cihaz bu şekilde doktor ne yapabilir kilo konusundada zaten her doktor farklı değer verebilir buda normal 3 kilo çocuğu 1 kilo dememiş sonuçta .
bsrelif Ben o yüzden iyice araştırıp gidicem, doktorun ultrason fotoğrafları iyi yorumları da okudum. 3 Martta randevum şimdiden heyecanlıyım
Weenie bsrelif umarım hamileliğin boyunca ennn iyi doktorlara denk gelirsin bebeğinle alakalı hep en güzel haberleri alırsın 🤲🤲💔🌸🥰 ben hamileliği boyunca hiç bir anne üzülmemesi adına yardımcı olmak için belirtmek istedim 🐣🌸
duygumfoca Weenie Daha önce egepol hastanesinde detaylı için randevu bulamamıştım doktorun tavsiye ettiği özel bir polikliniğe gitmiştim karton şeklinde çok güzel detaylı ultrason fotoğrafları vermişti flash bellek getirin onada videoları atayım ddi Bu gebeliğimde egepolden randevu aldım 5 baskı şeklinde naylon bir kağıda basıp verdi mesela bu doktorla alakalı değil cihazla alakalı canım her yerde farklı baskı cihazları var verdiğim bilgiler konusunda birşey diyemem Bazen benim bebeğim çok güzel poz veriyor tam doktor ultrason fotosu alacak çıkan foto hüsran anında bozuyor kendini malesef
Weenie duygumfoca diğer doktorumda a4 e basıyor fakat çocuğun suratının yarısı siyah yarısı renkli hiç birşey net değil maalesef uzman hekimin dahi evet makina kullanım hatası dediği bir sonuç 😞🤷🏻♀️
Weenie duygumfoca diğer doktorun verdiği fotoğrafları atıyım özelden 🥰 a4 kağıdında verdi gayet mükemmeldi 🌸🐣