brnmlk Bu nasıl bir yanmadır midem değil ama yemek borum bildiğiniz alev alev ne yesem yanıyor. 35 haftalığım gebeliğim boyunca ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle aşırı rahatsız edici. Önerisi olan varmı şuan bildiğiniz ölüyorum.
melisasak35 brnmlk gaviskon şurup alabilirsin anında o yanmayı söndürüyor gebeliğim boyunca şişe şişe bitirdim o olmasa halim perişandı evde denemediğim şey kalmadı hiçbişey geçirmedi vallaha
lavitagreen Rennie duo şurup var oda anında kesiyor. Ben şurup içemiyorum diye çiğneme tabletini kullanıyorum
sorenita_ hamileliliğim boyunca elimde rennie duo ile gezdim seni çok iyi anlıyorum midem değil yemek borum alev ateş yanıyordu, rennie duo anında kesiyor
brnmlk sorenita_ ay allahım böyle bir yangın yok hani mide olsa insan anlayacakta yemek borusu ne alaka diyip duruyorum kendime Soğuk su içiyorum sürekli
Blossommm brnmlk kuzum rahim yukarı doğru büyüdükçe mideyi de sıkıştırıyor ve mide kapağı açıkıyor asiti de bizi mahvediyor,sen o şurubu al iç çok rahatlayacaksın ben de mylrydim hemen geçirdi.