lami_ye Kan tahlili sonucunda trombositlerim 93 çıktı , bende zaten düşük de hamilelikde biraz da düşmüş, sizde bunu yaşayan , yaşayip da doğum yapan varmı?
teraziela lami_ye Benim geçen ay 90 bindi bu ay 85 bin dahiliye doktorum hematolojiye yönlendirdi dün gittim bir sürü test yaptı yayma işlemi yaptılar beyaz kan hücresi için o testte 96 çıktı bir sorun teşkil etmez dedi beni doktorum korkuttu kanama riski oluşturabilir sezaryen de diye ama hematoloji doktoru problem olmaz 50 binin altı tehlikeli dedi senin ki hamileliliğe bağlı olabilir dedi yalancı Trambosit ama cuma günü yine gel ne olur ne olmaz düşme eğiliminde mi görelim dedi doğumuma az kaldı 4 martta netleştirmek istedi sende bir hematolojiye görün istersen🙏
Edosgebos67 lami_ye kızlar korkmayın allahın izniyle. Ben ilk öğrendiğimde plt 1 di. O dereceee yaniii. 72 ile sezeryana girdim. Sağ salim çıktım çocuğumla evimdeyim. Ve inanın bana. 23 ile bile doğuma giren tanıdığım vardı. Hemotoloji doktorunuzla kadın doğumcunuz iletişimde olsun. Yeterli
lami_ye Edosgebos67 çok şükür, Allah korumuş sizi inşAllah bizde öyle oluruz., peki sizde baş dönmesi, bulanik görme oluyomuydu, morarma