miniis neseyesil iğnenin benim için pek faydalı olmadığını söyledi doktorum açıkçası bırakmak istemedim çok korktum ağladım ama sorun olmadı inşallah sağ salim kucağıma alırım miniğimi🌸
zeynepinciduru Ben enox 8000 kullanıyorum sabah akşam ve coraspin kullanıyorum siz kaç kilosunuz acaba ve neden kullanıyorsunuz
neseyesil zeynepinciduru şuan 75 kiloyum bı düşüğüm oldu 12 haftalıkken bı tanede 14 haftalıkken kalbi durdu bundan önceki gebeligimdede kullandım kan pıhtılaşmasi olduğu için dedi doktorum bundada verdi
mertrugs zeynepinciduru bende oksapar 4000. 4000 sabah akşam vuruluyorum da 18 haftalığım doktor 1 tane 6000e düşürelim dedi coraspin kullanıyorum yanında. 12 haftalık düşük Öyküm var 9 haftalık kalbî duranım oldu daha öncede şimdi düşürüym mü sizce yani doktor dedi tabi ki dinlemek istiyorum ama korkuyorum da
zeynepinciduru Yani doktoktorunuz zaten yapılan test sonucu ilaç düzeyini azaltmış yada çoğaltmıştır anti-faktör xa testi yapılıyor değil mi bide ne için kullanıyordunuz gebelik öncesi de kalp rahatsızlığım var benim rutin kullanıyorum aslında
betulco Enoxu önceki iki düşüğümden kaynaklı tedbir amaçlı kullanıylorum başından beri 33üm bu hafta doğuma kadar kullanırsın demişti coraspinide 34te keseceğim Doktoruna sormadan kesme derim 🎀