Gtask Mev48- Ay inşallah gebesin sende 2 gün sonra yine dene beta artar 2günse bir 2 kat artıyor ben yarın deneyecem
Mev48- Gtask evet bir evladım var bu konuları az çok biliyorum ama test önce ki çocuğumda hiç böyle çıkmamıştı ona şaşırıyorum
Gtask Mev48- testler artık kalitesizleşmiş 7 aydır deniyorum bende olursa ilk olcak 7 aydır bembeyazdı bu böyle olunca şaşırıdm
Mev48- Gtask benim ağustos ayında yine şüphem oldu test yaptım yine böyle çıktı kan verdim negatif çıktı testler yanıltıyor artık
Acccee Gtask Awox yanıltmaz çiçeğim bak ben hep bunu kullandım ne kuruma ne yalancı pozitif verir varsa var yoksa yok
Gtask iremykn pnar2323 Esma006 Kızlar eşim nöbetçi eczaneden bebe time almış nasıl bu test sahurda yapcam ilçede çalışıyoruz köy gibi bir şey çok bulamıyoruz
Esma006 Gtask gebelik var canım awox kadar güzel marka görmedim ben ya reglden iki üç gün önce fln yaptım negatif yok yani gösteriyor yalancılık yok
iremykn Gtask yani burada okuduğum kadarıyla pek güvenli değil sanki benimde evde vardı ama kullanmadım yorumlardan sonra, online Awox alabiliyor musun peki
iremykn Gtask o zaman bi dene yarın ama mutlaka sonra kan ver çünkü umutlanmak yerine en azından netleşir 🌸 kaç gün var regl olmana