Perla_ merve_tp çam sakuraya gittin mi? Oranın cihazları iyi gibi geldi bana doktor cinsiyeti tahmin etti hatta
sevacano merve_tp bu hastane kadar saçma hastane görmedim acile gittim ultrason yok dediler çok saçma ya bır hastanede neden olmaz yani o yüzden ben memnun değilim gündüz hiç gitmediğim için bilmiyorum canım
Kelebekkkk34 merve_tp Gaziosmanpaşa fizik tedavi hastanesi var canım kadın doğuma çok kolay randevu bulunuyo cihazlarıda gayet iyiydi gebe değilim ama muayene falan etmişlerdi öyle gördüm. Bi tanıdığım orda doğum yapmıştı memnundu
yeldaalkan Ben oraya gidiyorum. Çok kaliteli cihazlar değil ama cinsiyet öğrenmek için yeterli olur mu bilemiyorum
sevacano merve_tp haseki var canım sultangazi orası bıraz daha iyi ama onun acili var çok kotu ya kanamam vardı o zaman 9haftalık gebeydım ne bebeği gordu ne keseyı bırde altdan muayene ettı
merve_tp sevacano ay gerçekten yaa neresi neresi diye araştıra araştıra en sonunda bayrampaşa devletteki kalsın bi göreyim bakayım
merve_tp Kelebekkkk34 ben de oraya gittim hatta hamile olduğumu orada öğrendim ama bakmıyorlar gebe hastalara :(
Kelebekkkk34 merve_tp hayır canım enabızdan seç muayene yerine bak (sadece gebe hastalara bakılmaktadır) yazanlar var onu seç. (Gebe hastalara bakılmamaktadır)da var. Ona bakarak seçip randevu al canım
sevacano merve_tp acildeydi o düşük yapıyordum o sıra ,bir arkadaşım orda doğum yaptı gebe oteli bile var yakın hemen gıdıp gelip emzire bılıyordu çok memnun kalmışdı o ondan orayı dedim bayrampsşada herkes şikayetçi